Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 18 apr 2019

Droom occasion: yountimer alert, een zeer strakke Maserati Spyder

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar de dikste occasions. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden.

Maserati Spyder 4200 Cambiocorsa

Het is eindelijk weer lekker weer! De tijd dat de barbecues, koele biertjes de tuin in gaan en uiteraard mooie machines de weg op gaan! Mocht je toevallig nog op zoek zijn naar een puike zomerse bolide? Dan hebben we vandaag een toffe youngtimer gevonden, een Maserati Spyder!

Maserati Spyder

Klassieke Italiaanse looks

Deze Italiaanse bolide uit 2004 heeft een heerlijk klassiek design en een zwoele lichtblauwe lak waar menig Maserati liefhebber het heet van krijgt! De Maserati heeft een herkenbaar design, een blauwe softtop, lekkere 18″ lichtmetalen velgen, vier uitlaten en een iconische grill waar het Maserati logo vrolijk op pronkt!

Een lekker interieur

In het interieur houdt de verwondering immers niet op. De donkerblauwe kleur van de softtop is fraai doorgetrokken in de vorm van een Blu Navy afwerking op zo ongeveer alle denkbare delen, waaronder de schitterende lederen stoelen, stuur, dashboard en veel meer details. Verder beschikt de Italiaanse patser over een handig parkeersysteem en Skyhook Suspension! Een heerlijk interieurl.

Een brute V8 onder de kap

Dat de Italianen zich niet hebben ingehouden wordt nogmaals duidelijk wanneer je de motorkap omhoog tilt. Daar ligt een brute 4.2 liter V8 die wordt vergezeld door 390 pk! De aandrijving stelt de Spyder in staat om binnen 5 seconden de snelheidsmeter van 0 naar 100 km/h te laten klimmen. Daarnaast kan de Maserati Spyder een maximumsnelheid van 283 km/h aantikken! Een beest van een bolide.

Heel veel auto voor een schappelijke prijs

Wanneer we je vertellen dat de bolide pas 46.149 kilometers op de teller heeft staan geloof je het bijna niet! Dat doet natuurlijk wel wat met de prijs aangezien je een bijna nieuwe cabrio rijdt! Je tikt het Italiaanse showpaardje voor 36.900,- eurootjes op de kop. Meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: yountimer alert, een zeer strakke Maserati Spyder
Sluiten