Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 2 oktober 2019

Droom occasion: betaalbare tweedehands Maserati Quattroporte 4.2

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag hebben we een tweedehands Maserati Quattroporte uit 2006 met heel veel pk.

Tweedehands Maserati Quattroporte 4.2 Duo Select uit 2006

Een in Nederland geleverde Maserati die altijd met liefde is behandeld en over plezierig veel pk beschikt. Dat is de beschrijving van deze tweedehands Maserati Quattroporte. Natuurlijk is het te zien dat deze occasion uit 2006 komt, maar dat maakt zijn prijs helemaal goed.

Tweedehands Maserati Quattroporte occasion
Bron: De Automobielfabriek

Het design van de de tweedehands Maserati Quattroporte is simpel gezegd een typisch ‘Maserati design’ uit die tijd. De blauwe vierdeurs beschikt over een lange neus met bescheiden grill, grove lichtmetalen velgen, dubbele uitlaat en een grote achterkant. De één vindt het een mooi Italiaans design, de ander vind het niets.

Occasion met een iconisch design

Wanneer je de portieren van deze stijlvolle Italiaan opent, enter je een cognac/kastanje gekleurd interieur. Het cognac gekleurde leer matcht perfect met het hout in de interieurlijsten en het dashboard. De tweedehands Maserati Quattroporte 4.2 een lederen stuur, navigatie- en mediasysteem en een BOSE-geluidsinstallatie.

Een ander leuk aspect van de tweedehands Maserati Quattroporte uit 2006 is zijn aandrijvingskracht. Onder de motorkap ligt een dikke achtcilinder met maar liefst 402 pk. Dat vermogen geeft de occasion veel rijcomfort en genoeg snelheid. De bolide heeft een topsnelheid van 275 kilometer per uur.

De prijs? Betaalbaar!

Om het leuk te houden: de Italiaanse occasion heeft een scherpe prijs. Je betaalt 18.950 voor de tweedehands Maserati Quattroporte uit 2006 en dan valt er waarschijnlijk nog wel te onderhandelen. De bolide staat te koop bij De Automobielfabriek en meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: betaalbare tweedehands Maserati Quattroporte 4.2
Sluiten