Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 20 jun 2019

Droom occasion: scherp geprijsde Maserati Ghibli uit 2014

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Dit maal hebben we een zeer nette tweedehands Maserati Ghibli gevonden die ook nog eens een schappelijke prijskaart heeft.

tweedehands Maserati Ghibli 3.0 V6 Automaat

Op deze laatste lentedag hebben we weer eens wat lekkers voor je gevonden. Dit maal slaan we de Italiaanse weg in. Er leiden meerdere wegen naar Rome, maar één ding is zeker: met deze heerlijke Maserati Chibli uit 2014 is die weg het leukst. Deze occasion wil je rijden.

Maserati Ghibli, tweedehands, occasion

Een Italiaans paradepaardje, zo kunnen we deze tweedehands Maserati Ghibli wel noemen. De occasion heeft een heerlijk design wat perfect samen gaat met zijn stijlvolle lichtmetalen velgen, puike grill en heerlijke achterkant. Een puntgave bolide met een strak design en een toffe kleur.

Luxe occasion met heerlijk interieur

Het interieur van de tweedehands Maserati Ghibli is net als het exterieur zeer netjes. Je ploft neer op stijlvolle lederen sportstoelen, hebt een lederen stuurwiel in je hand waar het prestigieuze logo op pronkt, kan schakelen met F1-flippers en zet je muziek aan via een uitgebreid mediasysteem. Om het af te maken heeft de Maserati Ghibli een paar mooie extra’s zoals een houten paneel en stijlvolle klok in het dashboard.

Onder de motorkap van de Italiaanse occasion vind je een krachtige 6 cilinder met 275 pk waar je als autoliefhebber erg blij van wordt. De Maserati knalt binnen de 6,3 seconden naar de 100 kilometer per uur en heeft een topsnelheid van 250 kilometer per uur. De motor is al wel redelijk ingereden, hij heeft een kilometerstand van 146.581 kilometers. Dat doet natuurlijk wel wat met de prijs.

Een dikke Maseratie Chibli voor een schappelijke prijs

Een prestigieuze occasion voor een schappelijke prijs, klinkt lekker toch? Deze tweedehands Maseratie Ghibli heeft het allemaal. Je betaalt namelijk ‘maar’ 37.850 euro voor de bolide. Interesse? Meer informatie vind je hier.

Is dit nog niet excentriek genoeg of kan je geen genoeg krijgen van Maserati’s? Dan moet je deze bijzondere Maserati Bora even checken.

Reageer op artikel:
Droom occasion: scherp geprijsde Maserati Ghibli uit 2014
Sluiten