Wheels 3 dec 2018 Marlon Labrie

Droom occasion: klassieke en betaalbare Maserati Coupé uit 2002

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oke, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar de dikste occasions. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden.

Vandaag hebben we een bijzondere bolide voor je in de aanbieding, een Maserati Coupé uit 2002. Dit zestien jaar oude bakbeest is de perfecte mix tussen Italiaanse kracht en klasse, en is nog betaalbaar ook.

Maserati Coupé

Deze klassieke Italiaanse sportwagen uit 2002 is een geweldenaar. De auto heeft eigenlijk alles, een goed design, mooi interieur en veel pk’s. Je krijgt heel veel auto voor een relatief laag bedrag.

De auto ziet er ten eerste gaaf uit. Je kan zien dat het een klassieke Maserati is. De auto is net wat boller dan dat ze nu zijn, maar hij ziet er nog fantastisch uit. De mooie kleur grijs, de grill met het herkenbare logo en de gave velgen geven de auto een gave uitstraling.

Ook van binnen kun je zien dat het een Italiaanse auto is. De Maserati Coupé heeft prachtige zwarte leren bekleding en oogt luxueus. De klassieke wagen heeft een old school dashboard met boordcomputer en een stijlvol Maserati klokje om het af te maken. Verder heeft de auto leuke opties zoals elektrisch verstelbare stoelen, anti doorslip regeling, overal airbags en parkeersensoren zodat je niets te kort komt.

Een Italiaanse krachtpatser

Het gaafste aspect van de bolide ligt eigenlijk onder motorkap. Dit handgeschakelde snelheidsduiveltje beschikt over een dikke 4.2 liter V8 motor met maar liefst 390 trappelende Italiaanse paardjes. De Maserati zit binnen vijf seconden op de 100 km/h en heeft een geheel eigen geluid. Een echte krachtpatser.

Maserati Coupé
Maserati Coupé
Maserati Coupé
Maserati Coupé
Maserati Coupé
Maserati Coupé

Wil je deze bolide meenemen, dan ben je 27.500,- euro lichter. Mocht jij geïnteresseerd zijn of gewoon nog meer willen weten en zien van deze auto, dan moet je bij Prins esclusivo zijn. Zij hebben hem in de showroom staan en hier vind je alle informatie over deze Maserati Coupé

Meer tweedehands auto’s

Misschien gaat dit hem qua prijs niet helemaal worden, maar misschien hebben we wat anders voor je. Voor alle andere toffe occasions kun je hier terecht bij onze wekelijkse rubriek Manners Occasions. Daar ga je zeker de tweedehands auto van je dromen vinden.

Reageer op artikel:
Droom occasion: klassieke en betaalbare Maserati Coupé uit 2002
Sluiten