Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 15 sep 2019

Droom occasion: tweedehands Land Rover Series III Pick Up uit 1978

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag een excentrieke oldtimer, een tweedehands Land Rover Series III Pick Up uit 1978. Waarschijnlijk een Land Rover die je nog nooit hebt gezien.

Tweedehands Land Rover Series III Pick Up uit 1978

Om je te verrassen hebben we vandaag een occasion klaar staan die je wellicht nog nooit heb gezien. Althans wij hadden tot kort nog nooit gehoord van deze tweedehands Land Rover Series III Pick Up. Deze Land Rover is een bijzondere verschijning, heeft een bescheiden prijsje en leuke opties.

Tweedehands Land Rover Series III Pick Up occasion
Bron: Witmer & Odijk

Wanneer we aan klassieke pick ups denken komen we toch al snel terecht bij een aantal Amerikaanse jongens, denk hierbij aan Chevy’s Dodge’s en GMC pick ups. Maar het kan ook anders. Onze Britse buren bleken dus ook puntgave pick ups te maken. Met deze robuuste pick up occasion als voorbeeld. Deze schattige Land Rover pick up heeft een heerlijk beige kleurtje, een typisch Land Rover design en een lange achterbak die vol kunt gooien met van alles.

In deze occasion zit je met zijn drieën voorin

Het interieur van de tweedehands Land Rover Series III Pick Up is lekker minimalistisch en heeft een licht militair uiterlijk. De occasion heeft een zwart met beige interieur en heeft een leuke extra; je kunt gezellig met zijn drieën op een rij zitten, wellicht heeft Fiat met haar Multipla afgekeken bij Land Rover. Verder heeft de pick up een klassiek dashboard met lekker veel klokken.

Onder de motorkap van deze excentrieke oldtimer ligt een oersterke zes cilinder benzinemotor die je nooit in de steek laat. Om het nog leuker te maken is de tweedehands Land Rover uitgerust met overdrive en heeft hij geen roest aan het chassis en de carrosserie.


Bron: Witmer & Odijk

Bescheiden prijs

Mocht je op zoek naar een excentrieke occasion die je voor een leuke prijs op de kop kan tikken, dan is dit je kans. Deze tweedehands Land Rover Pick up kost namelijk maar 19.950 euro. Dat is niet veel geld voor zo’n bijzondere oldtimer. Interesse? De klassieke occasion staat te koop bij Witmer & Odijk en meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: tweedehands Land Rover Series III Pick Up uit 1978
Sluiten