Droom occasion: knalgele retro Lamborghini Diablo

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oke, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar de dikste occasions. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wilt rijden.

Vandaag gaan we even terug in de tijd. We nemen je mee naar 1998. In dat jaar werden vele gave auto’s gemaakt en één daarvan is de Lamborghini Diablo. Deze knalgele bolide kennen vele uit de tijd dat we er nog mee speelde als speelgoedautootje. Vandaag kun je eigenaar worden van deze exotische bolide.

Lamborghini Diablo: een exotische supercar uit de jaren negentig

Opvallen in deze Italiaanse krachtpatser doe je zeker. Deze knalgele supercar uit 1998 is een prachtig staaltje Italiaanse klasse. Ondanks dat de bolide al twintig jaar oud is, ziet hij er als nieuw uit. De Lambo is nog steeds een lust voor het oog. Iedereen zal je na staren wanneer jij hiermee door je stad of dorp rijdt.

De gestroomlijnde Lambo ziet er natuurlijk flitsend uit, de oldskool koplampen en de puntgave vleugeldeuren maken de auto helemaal af. Het lijkt wel een ruimteschip. Vanbinnen is het alsof je een stap terug doet in de tijd. De auto heeft mooie zwart/gele suède bekleding en is voorzien van alle ouderwetse foefjes. Een CD-speler, warmte regelaar en twee ouderwetse afstandsbedieningen voor de radio.

De dikke Lamborghini Diablo is een waar racemonster. De Diablo bezit maar liefst 532 pk en heeft een hele dikke V12 in de achterbak liggen. Het echte racegevoel ervaren? Dat is zeker mogelijk aangezien het een handgeschakelde bolide is. Het is een heerlijke bolide met pure power en weinig technische foefjes. Gewoon een dikke bak waar je zeker de blits mee maakt.

Wil je deze bolide meenemen, dan ben je 199.500,- euro lichter. Wij hebben dat bedrag in ieder geval niet en gaan verder zoeken. Mocht jij wel geïnteresseerd zijn of gewoon nog meer willen weten en zien van deze auto, dan moet je bij VDM Cars zijn. Zij hebben hem in de showroom staan en hier vind je alle informatie over deze bijzondere Lamborghini Diablo uit 1998.

Meer tweedehands auto’s

Misschien gaat dit hem qua prijs niet helemaal worden, maar misschien hebben we wat anders voor je. Voor alle andere toffe occasions kun je hier terecht bij onze wekelijkse rubriek Manners Occasions. Daar ga je zeker de tweedehands auto van je dromen vinden.

Reageer op artikel:
Droom occasion: knalgele retro Lamborghini Diablo
Sluiten