Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 11 feb 2019

Droom occasion: exorbitant dikke tweedehands Lamborghini Aventador

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oke, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar de dikste occasions. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden.

Lamborghini Aventador

Het is weer maandag, de (saaie) opstart dag van de week die vol zit met nieuwe kansen en mooie momenten! Gelukkig hebben wij weer een heerlijk lichtpuntje voor je gevonden op deze grijze dag. Geniet vandaag even mee en fleur je maandag een beetje op met deze exorbitant dikke Lamborghini Aventador!

De Aventador, de koning onder de (straatlegale) sportwagens! Pure Italiaanse klasse die de ware autoliefhebber laat kwijlen. Uiteraard is deze jongen daar ook tot toe in staat. Zijn futuristische looks, mat grijze kleur met gele tinten, iconische vleugeldeuren en puntgave velgen laten je mond als het ware openvallen. Een Italiaans icoon die je uitnodigt om het asfalt te verbranden!

Een ruimteschip voor op de weg

De dikke Lambo is natuurlijk niet alleen van buiten mooi om te zien. Ook van binnen is de auto een schoonheidsicoon! Wanneer je de puike Aventador binnenstapt lijkt het net of je ineens het jaar 2033 binnen stapt. De vele knopjes, mooie schermen en strakke lijnen doen het aanvoelen alsof je in een aflevering van Star Trek zit. Tinten van leer, carbon en de allernieuwste technische snufjes maken deze Lambo onwijs comfortabel.

Twaalf brullende cilinders

Zoals je van ons gewend bent, slaan we het vermogen van de bolide natuurlijk niet over. De in 2012 geboren Aventador beschikt over een heerlijke V-vormige 12-cilinder die maar liefst 702 pk bevat! Je zit binnen no time op de 100 km/h en de flitspalen zullen je extra goed in de gaten houden!

Het kost wat, maar dan heb je wat

Goedkoop? Dat zijn deze jongens zeker niet! Dit prachtige exemplaar kost je maar liefst 284.500,- eurootjes. Mocht je toevallig de loterij hebben gewonnen en van je geld af willen? Meer informatie over de Lamborghini Aventador vind je hier.

Meer toffe droom occasions zien? Klik dan hier.

Hoefnagels

Reageer op artikel:
Droom occasion: exorbitant dikke tweedehands Lamborghini Aventador
Sluiten