Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 15 okt 2019

Droom occasion: tweedehands Jeep Wrangler Rubicon 4×4 uit 2014

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag hebben we een dikke tweedehands Jeep Wrangler Rubicon Moparized 4×4 waar jij de herfst gemakkelijk mee door komt.

Tweedehands Jeep Wrangler Rubicon Moparized

Het is herfst. De regen komt met bakken uit de hemel, het waait hard en de zon is nergens te bekennen. Even naar buiten gaan is dan ook niet echt een pretje. We hebben de ideale oplossing voor je gevonden: een occasion waarmee het juist wel leuk is om tijdens ruig weer naar buiten te gaan. Deze tweedehands Jeep Wrangler Rubicon Moparized uit 2014 is de perfecte terreinwagen voor het grijze en grauwe seizoen.

Tweedehands Jeep Wrangler Rubicon occasion
Bron: Autoscout/ Koenen Autobedrijf BV (Bron: Autoscout/ Koenen Autobedrijf BV)

Mocht je niet vies zijn van avontuur, modderige bospaden en zanderige heuvels, dan is deze tweedehands Jeep Wrangler Rubicon uit 2014 je op het lijf geschreven. De occasion is van zichzelf al een dikke bak, maar om het nog leuker te maken hebben de mannen van autobedrijf Koenen de Amerikaanse terreinwagen de nodige upgrades gegeven.

Occasion met veel power en een minimalistisch interieur

Zo heeft deze tweedehands Jeep Wrangler Rubicon een stel dikke off-road banden en 17 inch ATV-velgen gekregen, waardoor hij lekker hoog op zijn wielen staat. Verder zie je 4 inch Lift Kit, inclusief Fox dubbele reservoir schokdempers. Ook heeft de jeep een nieuwe achter- en voorbumper van Mopar gekregen, waarin een geïntegreerde Warn Tabor 10S Lier in is verwerkt. Kan het nog gekker? Natuurlijk, de occasion heeft een 50 inch lichtbar op het dak en een dikke Gibson dual einddemper voor bruut geluid.

De cabine van de tweedehands Jeep Wrangler Rubicon is minimalistisch maar stijlvol ingericht. De occasion beschikt over nette Rubicon stoelen, een lederen stuur, een uitgebreid media- en navigatiesysteem en een AUX en USB aansluiting, zodat jij je favoriete muziek kunt luisteren. Om te zorgen dat dit offroad gevaarte vooruit komt, ligt er een 3.6i V6 onder motorkap met een vermogen van 284 pk. Dit in combinatie met de vierwielaandrijving zorgt voor een heerlijke rijervaring. Met deze occasion trotseer je alle wegen.

Tweedehands Jeep Wrangler Rubicon occasion
Tweedehands Jeep Wrangler Rubicon occasion
Tweedehands Jeep Wrangler Rubicon occasion
Tweedehands Jeep Wrangler Rubicon occasion
Tweedehands Jeep Wrangler Rubicon occasion
Tweedehands Jeep Wrangler Rubicon occasion
Bron: Bron: Autoscout/ Koenen Autobedrijf BV

Oh ja, de prijs

Aangezien er onwijs veel werk in deze occasion is gestopt, resulteert dat in een flink prijskaartje. Je moet van goede huizen komen wil je deze terreinwagen voor je deur zetten. Sla maar alvast een spaarpot stuk, je betaalt namelijk 59.999 euro voor deze tweedehands Jeep Wrangler Rubicon Moparized. Heb je interesse? De bolide staat te koop bij autobedrijf Koenen en meer informatie over de prachtbak vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: tweedehands Jeep Wrangler Rubicon 4×4 uit 2014
Sluiten