Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 28 jun 2019

Droom occasion: met deze onwijs dikke Jeep Wrangler kan je alles aan

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Ditmaal een tweedehands Jeep Wrangler ‘Safari Edition’ waarmee jij ieder terrein de baas bent.

Een tweedehands Jeep Wrangler 4.0i Hardtop Safari Edition

Een auto waarmee je werkelijk alles aan kan en ook nog eens de blits mee maakt. Zo kunnen we deze puike Jeep Wrangler wel omschrijven. En nee, dit is geen normale versie. Dit is een zogenaamde Safari Edition, deze kan dus echt alles aan en heeft de nodige leuke extra’s. Deze tweedehands Jeep Wrangler uit 2000 is een off-road bak voor echte mannen.

Tweedehands Jeep Wrangler Safari Edition

Een excentrieke Jeep Wrangler

Dit is typisch een gevalletje ‘dikker ga je het niet vinden’. Deze Wrangler is echt een uniek geval. De negentien jaar oude Safari koning ziet ervoor zijn leeftijd geweldig uit en is werkelijk een pareltje. Hij heeft een zanderig kleurtje, enorme velgen met bijpassende banden, een grove grill met katrol, een dakrek en een iconisch reservewiel op de achterkant. Een tweedehands Jeep Wrangler in perfecte staat.

Een simplistisch maar net interieur

Het vleugje Safari zit niet alleen op het exterieur van de brute Jeep. Ook het interieur heeft een likje Safari avontuur gekregen. Zo heeft alles een zanderige kleur, behalve de stoelen. Daarnaast heeft de Jeep Wrangler een traditionele pook, een extra schakelhendel, een ouderwets dashboard en een handvat voor de bijrijder mocht het echt ruig worden.

Onder de motorkap van de avontuurlijke occasion ligt een dikke zes cilinder die naast een lekker geluid ook nog eens voor veel rijdplezier zorgt. De zes cilinder zorgt namelijk voor een puike 177 pk waardoor je jezelf door alle mogelijke terreinen kan trekken.

Een onwijs gave Jeep Wrangler voor nog geen 21K

Wat ons alles meeviel was de prijs van deze avonturier. Je betaalt namelijk maar 20.250 euro voor de puntgave Jeep. Een prima prijs aangezien hij een lage kilometerstand (94.911) heeft en je er vele dure extra’s bijkrijgt waaronder nog een softtop. Interesse? Meer informatie over de tweedehands Jeep Wrangler Safari Edition? Klik dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Droom occasion: met deze onwijs dikke Jeep Wrangler kan je alles aan
Sluiten