Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 22 jan 2019

Droom occasion: trotseer de sneeuw met deze dikke Jeep Wrangler

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oke, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar de dikste occasions. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden.

Jeep Wrangler Mountain Special Edition

Buiten hangt een ijzige temperatuur en er is een flink pak sneeuw van maar liefst ‘vijf centimeter’ op komst om ons land te veranderen in een winter wonderland. De treinen rijden niet en vele Nederlanders komen niet op hun werk aan. Gelukkig hebben wij de oplossing gevonden! Met deze Jeep Wrangler Mountain Special Edition trotseer jij ieder weertype!

Deze heerlijke Jeep is eigenlijk niet gemaakt voor een dagelijks rondje snelweg. De brute terreinwagen schreeuwt om modderige bospaden, besneeuwde wegen en steile bergweggetjes. De Amerikaanse terreinwagen uit 2012 is op alles voorbereid en helpt je uit iedere situatie!

Gemaakt voor onbegaanbare paden

De zwarte krachtpatser heeft vier dikke LM velgen met all-terrain banden zodat je alles aan kan. Om de off-road ervaring compleet te maken heeft de Jeep off-road schokbrekers en extra stevige veren. Daarnaast trek je iedereen uit de penarie met de Winchmax 13.000 lb lier. Mocht je wat extra licht nodig hebben tijdens je rit, dan is de extra lichtbalk op de voorruit een fijne hulp.

Verder beschikt de terreinwagen over een beschaafd interieur met een fijn navigatiesysteem, achteruitrijcamera en climate control.Een bescheiden interieur waar alles op en aan zit wat je nodig hebt.

Onder de motorkap ligt een 200 pk sterke vier cilinder dieselmotor die een maximale trekkracht heeft van 1000 kilogram. Verder heeft de wagen een iconisch reservewiel wat zijn looks compleet maken! Of je nu door de sneeuw naar je werk gaat of op de zondag door de bossen gaat rijden, deze jongen kan het allemaal!

Veel opties voor een eerlijke prijs

De looks zijn perfect, zijn performance is perfect, de kilometerstand is goed en de prijs is eerlijk! De Jeep Wrangler met 138.246 kilometers op de teller staat in de showroom bij Auto Theunissen en kost nu 39.995,00,- euro! Een eerlijke prijs voor de onwijs gave Jeep. Meer info, vind je hier.

Meer toffe droom occasions zien? Klik dan hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: trotseer de sneeuw met deze dikke Jeep Wrangler
Sluiten