Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 13 nov 2018
Leestijd: 2 minuten

Droom occasion: klassieke Jaguar XJ6 3.2 uit met weinig kilometers

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oke, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar de dikste occasions. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wilt rijden.

In de droom occasion rubriek lichten we vaak bijzondere bolides uit, of het nu gloednieuwe bakken zijn of oldtimers. Deze bolides krijgen bij ons allemaal een plekje. Vandaag hebben we een auto gevonden die door vele autoliefhebbers graag wordt gezien. Een klassieke Jaguar uit de jaren negentig. Een Jaguar XJ6 3.2 uit 1994 om precies te zijn!

Jaguar XJ6 3.2

De Jaguar XJ6 3.2 komt uit 1994 en ziet er nog beeldschoon uit. De Jaguar heeft een bijzondere kleur, het is geen groen en het is niet blauw. De lak van de Britse bolide heet ‘king fisherman metallic’ we verzekeren je, het staat de bolide geweldig.

Het interieur van de klassieker ziet er netjes uit. Je kan zien dat de vorige eigenaar veel liefde in de XJ6 heeft gestopt. De lederen stoelen ziet er nog goed uit en hebben geen scheuren of lelijke plekken. Ook de de stoffen ondergrond en het dashboard met het iconische hout zien er fantastisch uit. Hier wil je toch gewoon in rijden?

Een dikke V6 met weinig kilometers

Naast de looks is de imposante Jaguar motorisch en technisch goed in orde. De van de tweede eigenaar afkomstige Jag heeft een dikke zescilinder met 219 trappelende paardjes die je over de weg laten vliegen. Het laatste pluspunt van dit stuk Britse vakmanschap is de kilometerstand. Er staat maar 127.292 op de teller, wat vrij weinig is voor zo’n oude bak.

Kortom een gave klassieke Jaguar die er nog als nieuw uit ziet en nog jaren mee kan. Een geweldige investering.

Wil je deze klassieke krachtpatser meenemen, dan ben je 9,950- euro lichter. Geen geld voor zo’n gave bak. Mocht je geïnteresseerd zijn of gewoon nog meer willen weten en zien van deze auto, dan moet je bij Riveco zijn. Zij hebben hem in de showroom staan en hier vind je alle informatie over deze brute Jaguar XJ6 3.2 uit 1994.

Meer tweedehands auto’s

Misschien is dit toch niet je droom occasion, maar misschien hebben we wat anders voor je. Voor alle andere toffe occasions kun je hier terecht bij onze wekelijkse rubriek Manners Occasions. Daar ga je zeker de tweedehands auto van je dromen vinden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Riveco

Reageer op artikel:
Droom occasion: klassieke Jaguar XJ6 3.2 uit met weinig kilometers
Sluiten