Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 22 sep 2019

Droom occasion: tweedehands Jaguar XJ voor een scherpe prijs

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag een tweedehands Jaguar XJ uit 2010.

Tweedehands Jaguar XJ 3.0 V6D Premium Luxury LWB uit 2010

Een luxe occasion voor een scherpe prijs, die hebben we voor je klaar staan. Ditmaal hebben we een dikke tweedehands Jaguar XJ 3,0 V6D Premium Luxury LWB uir 2010 die er goed uitziet, veel opties heeft en over een lekker prijskaartje beschikt. Kortom, een perfecte occasion.

Tweedehands Jaguar XJ occasion
Bron: DeAutomobielfabriek

Stijlvol, dat is deze tweedehands Jaguar XJ zeker. De zakelijke Britse occasion heeft een typisch Jaguar-design en komt stijlvol en degelijk over. De lichtmetalen dubbelspakige velgen geven de XJ daarnaast een sportief randje. Om het af te maken heeft de occasion twee uitlaten, een iets bollere kont en iconische grill.

Stijlvolle occasion om lekker in door te trappen

Het ‘Premium Luxe’ wordt pas duidelijk als je de deuren van deze Britse klasbak opent. De tweedehands Jaguar XJ heeft een interieur dat eigenlijk een kleine trowback is naar het verleden. De cognackleurige bekleding gaat goed samen met de klassieke houten tinten en het zwarte leer in het dashboard. Verder heeft de occasion lekkere opties zoals stoelverwarming, navigatie, keyless entry, massagestoelen, bluetooth voor de telefoon en een ouderwetse klok in het dashboard.

De zakelijke occasion wordt aangedreven door een 3.0 liter V6 diesel die wordt ondersteund door 275 pk. Hierdoor wordt de tweedehands Jaguar XJ iets minder zakelijk en komt zijn sportieve innerlijk goed naar buiten. Hij snelt binnen de 6 seconden naar de 100 kilometer per uur en kan een topsnelheid aantikken van 250 kilometer per uur.

Scherpe prijs

Luxe hoeft niet altijd onbetaalbaar te zijn. Uiteraard is deze bolide niet super goedkoop, maar je betaalt er zeker niet de hoofdprijs voor. Om deze nette Tweedehands Jaguar XJ voor je deur te parkeren hoef je ‘maar’ 24.950 euro neer te leggen. Mooi bedrag toch voor zo’n goed onderhouden occasion die pas 125.000 kilometers heeft gelopen? De occasion staat te koop bij DeAutomobielfabriek en meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: tweedehands Jaguar XJ voor een scherpe prijs
Sluiten