Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 7 maart 2019

Droom occasion: een unieke Ford Mustang 50th Anniversary

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oke, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar de dikste occasions. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden.

Ford Mustang 50th Anniversary

Vandaag even geen Duitse klasbak, op deze druilige donderdag hebben we een echte Amerikaanse krachtpatser voor je gevonden. En uiteraard niet zo maar één. Dit is een hele bijzondere jongen! Dit is een zeldzame 50th Anniversary Ford Mustang uit 2014 waarvan er maar 1964 van zijn gemaakt! Dikker dan dit wordt het niet.

Zeldzaam & stijlvol

Dat dit niet zomaar een ‘Ford Mustang’ is weten we wel zeker! Het machtige automerk bestond in 2014 maar liefst vijftig jaar en dat is goed gevierd. Ford besloot 1964 zeldzame Mustangs op de markt te brengen die net als in 64 maar in twee kleuren te verkrijgen waren, Wimbledon White of Kona Blue.

Wij hebben een 50th Anniversary model gevonden in het stijlvolle Wimbeldon White. De strakke auto heeft naast zijn mooie lak, een prachtig design met strakke lijnen waardoor je de snelheid al voelt terwijl hij nog stil staat. Heeft hij geblindeerde ramen, vier hele dikke 19″ licht metalen velgen en uiteraard het klassieke logo in de enorme grill.

Een iconisch design

Eenmaal in de Ford Mustang vind je prachtige sportstoelen bekleed met wit en zwart leer, een dik dashboard met carbon, leder sportstuur, navigatie, en de nodige 50th anniversary details! Een geweldige auto met een stijlvolle maar simplistische stijl!

Een dikke V8 zoals je gewent bent

Onder de motorkap van het beest vinden we een hele dikke 5 liter V8 motor met een performance package wat hem een kleine 441 pk geeft! Dit maakt de ultieme Mustag ervaring compleet en geeft hem een onwijs dik geluid! Om het af te maken heeft de Ford Mustang pas 11.200 kilomters gelopen wat hem nog gloednieuw maakt! Een beest van een bolide.

Veel auto, voor veel geld

Tja een Ford Mustang 50th Anniversary is niet echt vriendelijk voor je portemonnee. De ontzettende krachtpatser kost je 79.950,- euro! Een hoop geld, maar je koopt dan wel een bolide die ieder jaar meer waard wordt! Interesse? Meer informatie vind je hier!

Meer toffe droom occasions zien? Klik dan hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: een unieke Ford Mustang 50th Anniversary
Sluiten