Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 30 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Droom occasion: Ford Mustang 2+2 uit 1966, een oldtimer in perfecte staat

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag een onwijs gave tweedehands oldtimer, een Ford Mustang 2+2 uit 1966.

Tweedehands Ford Mustang 2+2 uit 1966

Als er een oldtimer is waar wij verzot op zijn dan is het de Ford Mustang. Deze iconische bolide laat menig hoofd omdraaien en staat bekend om zijn geweldige looks en performance. Wij hebben een dikke tweedehands Mustang voor je gevonden. Een fel rode Ford Mustang 2+2 uit 1966. In perfecte staat.

Tweedehands Ford Mustang 2+2 Fastback occasion
Bron: Gallery Aaldering

Deze Amerikaanse fastback is een aantal jaren volledig gerestaureerd en gereviseerd waardoor hij er weer als nieuw bij rijdt. De Amerikaanse occasion is goed onder handen genomen en dat is te zien. Zijn carrosserie is perfect en de rode lak ziet eruit alsof de occasion net van de fabrieksband is afgerold. De oldtimer beschikt over een strak (fastback) design met prachtige chromen tinten en iconische velgen. Op deze occasion zijn geen kosten bespaard.

Perfect gerestaureerde oldtimer occasion

Om het allemaal nog lekkerder te maken heeft de tweedehands Ford Mustang 2+2 een fantastisch interieur. Het ‘black crinkle’ vinyl interieur is minimalistisch, maar zeer stijlvol. Geen technische snufjes, gewoon jij en de auto.

Onder de motorkap van de rode Amerikaanse oldtimer ligt een gereviseerde 6 cilinder die soepel loopt en je maar al te graag naar mooie plekken brengt. Daarnaast rijd je met ouderwets veel uitdaging, doordat de Ford Mustang 2+2 geen automaat heeft, maar gewoon een ouderwetse schakelbak.


Bron: Gallery Aaldering

Prima prijs

Deze oldtimer voor een dumpprijs op de kop tikken gaat je niet lukken, maar extreem duur is de iconische auto zeker niet. Je betaalt een schamele 41.500 euro voor de tweedehands Ford Mustang 2+2, niet slecht toch? De occasion staat te koop bij Gallery Aaldering en meer informatie over de occasion vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Droom occasion: Ford Mustang 2+2 uit 1966, een oldtimer in perfecte staat
Sluiten