Droom occasion: tweedehands Fiat Abarth 595, zo goed als nieuw

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag een onwijs gave tweedehands Fiat Abarth 595.

Tweedehands Fiat Abarth 595 uit 2017

Toevallig net in de het hartje van Amsterdam, Rotterdam of Leiden gaan wonen? Dan is een grote auto niet echt handig. Iets kleiner en wendbaarder is dan veel gemakkelijker. Alleen wil je er natuurlijk niet op achteruit gaan. Zoals je weet zijn wij de minsten niet en helpen je graag met dit dilemma. Wij hebben een puntgave tweedehands Fiat Abarth 595 gevonden die ideaal voor de stad is (maar ook voor de snelweg).

Tweedehands Fiat Abarth 595 occasion

Hij is stijlvol, iconisch, wendbaar en heeft angstaanjagend veel pk onder zijn compacte motorkap liggen. Deze heerlijke tweedehands Fiat Abarth 595 heeft het allemaal. De opgepompte 500 heeft vanuit de fabriek mooie racekleuren meegekregen en komt in de kleurencombinatie zoals wij hem het liefst zien: wit met rood. Verder zitten er puike zwarte velgen onder de sportieve occasion, heeft hij Monza-sportuitlaten en een panorama-schuifdak om het af te maken.

Occasion voor de stad én snelweg

De mannen van Abarth bewijzen maar weer eens dat je niet veel ruimte nodig hebt voor een mooi interieur. De tweedehands Fiat Abarth 595 beschikt over twee Sabelt sportstoelen, uitgebreid dashboard, parkeersensoren, Beats Audio en een strak sportstuur om het plaatje compleet te maken.

De tweedehands Fiat Abarth 595 uit 2017 heeft een pittig innerlijk. De ‘ideale stadsauto’ wordt namelijk aangedreven door 180 trappelende paardjes die je in combinatie met het lage gewicht een unieke rijervaring garanderen. Door de stad rijden zal een eitje worden en de snelweg kan deze occasion ook prima aan.


Bron: Prins Abarth

Een bijna gloednieuwe tweedehands Abarth 595

Het kleine racemonster is nog niet zo oud, hij komt uit 2017 maar moet toch alweer op zoek naar een nieuw baasje. Mocht je deze occasion graag voor je deur hebben staan, dan moet je wel wat geld neerleggen. Je betaalt een kleine 28.000 euro voor de tweedehands Fiat Abarth 595. Het racemonstertje staat te koop bij Prins Auto en meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: tweedehands Fiat Abarth 595, zo goed als nieuw
Sluiten