Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 25 dec 2018

Droom occasion: knal rode Ferrari Testarossa uit 1985

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oke, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar de dikste occasions. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden.

Ferrari Testarossa uit 1985

Waarschijnlijk heb je al een lekkere kerstdag die volledig in het teken staat van eten, drinken en gezelligheid, maar wij doen en er nog een schepje bovenop met de legendarisch mooie Ferrari Testarossa.

Een dikke Testarossa in de klassiek rode kleur. Het Italiaanse paradepaardje ziet er natuurlijk fantastisch uit door zijn tijdloze design. Zijn lage wegligging, strakke afwerking en die ene zijspiegel maken de Ferrari geweldig en geven het een volwaardige jaren ’80-gevoel.

Wanneer je in deze bolide gaat zitten, zet je een stap terug in de tijd. De Ferrari Testarosse kent verder gekke fratsen, maar wel alles wat je nodig hebt. Mooie leren stoelen, airco, goed geluid en een radio, een sportief pookje en een retro dashboard! Een geweldig retro interieur.

Een brute V12 met veel pk’s

Deze Ferrari is natuurlijk een feestje om te zien, hij is ook heerlijk om te rijden. De bolide beschikt over een handgeschakelde V12 met een dikke 390 pk! Een perfect Italiaanse performance gegarandeerd.

Wil je deze bolide meenemen, dan ben je 132.500,- euro lichter. Mocht jij geïnteresseerd zijn of gewoon nog meer willen weten en zien van deze auto, dan moet je bij VDM Cars zijn. Zij hebben hem in de showroom staan en hier vind je alle informatie over deze knal rode Ferrari Testarossa uit 1985.

Meer tweedehands auto’s

Geen liefhebber van Amerikaanse auto’s? Niet getreurd, misschien hebben we wat anders voor je in onze wekelijkse rubriek Manners Occasions.

Reageer op artikel:
Droom occasion: knal rode Ferrari Testarossa uit 1985
Sluiten