Droom occasion: tweedehands Ferrari 812 Superfast uit 2018

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag een hele lekkere Ferrari 812 Superfast uit 2018 die in tegenstelling tot die van Joel Beukers niet goud is, maar blauw.

Tweedehands Ferrari 812 6.5 V12 Superfast

Het kan je niet ontgaan zijn. Joel Beukers heeft recentelijk een keiharde Ferrari 812 Superfast aangeschaft en deze traditie getrouw in goud omhuld. Een geweldige supercar die hij op dit moment uitgebreid aan het testen is. Mocht je een beetje jaloers zijn geworden en denken ‘zo’n Superfast lijkt mij wel wat’, dan bieden wij je de helpende hand. Yep, met een dikke tweedehands Ferrari 812 Superfast. Heerlijke occasion.

Tweedehands Ferrari 812 Superfast uit 2018, occasion
Bron: VDM Cars

Tja, wat moeten nog uitleggen over deze occasion? Pure perfectie. De tweedehands Ferrari 812 Superfast is aerodynamisch gevormd en heeft een heerlijk design met strakke lijnen en prachtige rondingen. De 20″ zwarte lichtmetalen velgen met gele remklauwen, zijn sierlijke uitlaten, dikke grill en strakke blauwe kleur maken de occasion helemaal af.

Een occasion die grenst aan perfectie

Het interieur van de tweedehands Ferrari 812 Superfast is ‘next level’, dat komt echt van en andere planeet. Het prachtige zwarte suède dat perfect samengaat met de carbontinten en de gele details nodigt je uit om een rondje te komen rijden. Wanneer je neerploft in de lederen sportstoelen en het carbon/lederen stuur in je handen hebt, wil je nog maar één ding en dat is natuurlijk gas geven.

De tweedehands Ferrari 812 Superfast wordt aangedreven door een opgepompte 6.5 liter V12 die over 795 pk beschikt. Met die kracht knalt de occasion je binnen de 3 seconden naar 100 kilometer per uur en kan hij een topsnelheid bereiken van 340 kilometer per uur.


Bron: VDM Cars

Tja, en dan nog de prijs

Waarschijnlijk beschik jij niet over de bankrekening van de heer Beukers en moet je (net als wij) alleen kijken naar deze occasion. Hij is namelijk nogal duur. Je betaalt een kleine 425.000 euro voor deze belachelijk dikke Ferrari 812 Superfast. De occasion staat te koop bij VDM Cars en meer informatie over de 812 Superfast vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: tweedehands Ferrari 812 Superfast uit 2018
Sluiten