Wheels 12 okt 2018 Marlon Labrie

Droom occasion: een ontzettend stijlvolle Ferrari 488

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oke, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar de dikste occasions. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wilt rijden.

Ferrari 488, een waar stijlicoon

Ferarri, de koning der Italiaanse automerken. De Italianen maken als sinds 1947 iconische (race)bolides met een enorme uitstraling die wereldwijd bekend zijn. Waar de meeste mensen Ferrari waarschijnlijk van kennen is waarschijnlijk de formule 1, waarmee de coureurs in de iconisch rode wagens talloze prijzen pakten.

Heb je zelf altijd al een Ferrari willen rijden en de pure power en klasse willen proeven die daar bij hoort? Dan hebben we vandaag de ultieme bolide voor jou. Een prachtige 488 in het traditionele “Rosso Corsa” rood met 672 Italiaanse paardjes in de achterbak.

De uit 2016 afkomstige “supercar” is eigenlijk nog gloednieuw. Op de teller staan pas 24350 kilometers wat hem in nieuwstaat laat verkeren. Zoals je van Ferrari mag verwachten heeft deze bolide een dikke V8 met 672 PK onder zijn kap liggen en is het interieur zo stijlvol als het maar zijn kan. De 488 is van zichzelf al een lust voor het oog maar de ontzettend dikke lichtmetalen velgen met de “Ferrari” gele remblokken maken hem helemaal af. Een Italiaanse droom.

Wil je deze bolide meenemen, dan ben je 249.500 euro lichter. Wij hebben dat bedrag in ieder geval niet en gaan verder zoeken. Mocht jij wel geïnteresseerd zijn of gewoon nog meer willen weten en zien van deze auto, dan moet je bij VDM Cars zijn. Zij hebben hem in de showroom staan en hier vind je alle informatie over deze Ferrari 488.

Meer tweedehands auto’s

Misschien gaat dit hem qua prijs niet helemaal worden, maar misschien hebben we wat anders voor je. Voor alle andere toffe occasions kun je hier terecht bij onze wekelijkse rubriek Manners Occasions. Daar ga je zeker de tweedehands auto van je dromen vinden.

VDM Cars

Reageer op artikel:
Droom occasion: een ontzettend stijlvolle Ferrari 488
Sluiten