Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 19 apr 2019

Droom occasion: een overheerlijke paasgele Ferrari 488 3.9 Spider

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar de dikste occasions. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden.

Ferrari 488 3.9 Spider

Om jouw goede vrijdag nog beter te maken hebben we vandaag een bolide gevonden die perfect in het paasthema valt van dit weekend! Deze paasgele Ferrari 488 is ligt uitgedrukt een beest van een Ferrari! Daar wil je dit weekend best een ritje in maken toch?

Ferrari 488

Zo geel als een pas geboren kuikentje

Mocht deze bolide komend weekend voor je deur staan, dan sla je het paaseitjes zoeken waarschijnlijk over! je kan immers beter de wind in je haren hebben en gasgeven op de snelweg! Dat gaat perfect met deze prachtige Ferrari 488. Zijn perfecte aerodynamische design, keiharde zwarte velgen, zwart gele kleuren combinatie en dikke Akrapovic uitlaten maken het een ware droom occasion.

Een waanzinnig interieur

Dat Italiaans design om te smullen is, wisten we natuurlijk al lang. Maar dat de mannen van Ferrari zichzelf weer hebben overtroffen is wel duidelijk. De 488 beschikt over overdreven gave details. Zo heeft de Ferrari twee geweldige sportstoelen van zwart leder met gele stiksels en tinten! Een middenpaneel met leer en gele details, een dik sportstuur en elementen van carbon om het helemaal af te maken.

Niet normaal veel power

De pijlsnelle paashaas wordt aangedreven door een vette acht cilinder met een vermogen van maar liefst 669 pk! Dat deze 488 op een circuit thuis hoort wordt wel duidelijk. De Ferrari knalt binnen de 3 seconden naar de 100 km/h en heeft een topsnelheid van 330 km/h! Een beest van een Ferrari.

Je moet wel je portemonnee trekken

Tja, je zet hem helaas niet zomaar voor je deur. Je moet wel even in je portemonnee kijken! De Ferrari 488 3.9 Spider kost je 329,500,- eurootjes! Een investering die het natuurlijk meer dan waard is! Meer informatie en foto’s over de bolide vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: een overheerlijke paasgele Ferrari 488 3.9 Spider
Sluiten