Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 1 okt 2019
Leestijd: 2 minuten

Droom occasion: tweedehands Daimler Super V8 voor een scherpe prijs

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag hebben we een tweedehands Daimler Super V8 uit 1999 die je voor een leuke prijs op de kop kan tikken.

Tweedehands Daimler Super V8

Op deze herfstachtige dag nemen je we mee terug naar de late jaren negentig, waarin deze prachtige tweedehands Daimler Super V8 het levenslicht zag. Deze comfortabele occasion rijdt je terug naar een willekeurige Amerikaanse film in de 90’s. Deze Daimler wil je rijden.

Tweedehands Daimler Super V8 occasion
Bron: Witmer & Odijk

Wat ons opvalt aan de tweedehands Daimler Super V8, is zijn staat. De met liefde verzorgde occasion neemt je ook letterlijk mee terug naar 1999. De maroon metallic gekleurde Daimler is geheel origineel en altijd goed onderhouden (facturen en boekjes nog aanwezig). Zijn banden zijn onlangs vernieuwd en de 17″ lichtmetalen velgen glimmen als nooit tevoren. Deze Daimler is een ware parel.

Occasion met comfort en power

Waarom je voor een occasion als deze gaat? Voor zijn comfort en looks natuurlijk. De eerste eigenaar koos voor het ‘chauffeurspakket’, wat inhoudt dat je rechts achterin de mogelijkheid hebt om de stoel voor je naar voren te schuiven, zodat je bijna kunt liggen. Verder heeft de tweedehands Daimler Super V8 stoelverwarming, uitklapbare tafels van prachtig hout, extra dikke wollen matten, zonneschermen, leeslampjes, een uitgebreid mediasysteem en een Harman Kardon geluidsset. Een romanticus noemt deze auto een hotel op wielen.

Naast zijn uitgebreide comfort voor de meerijders beleeft ook de bestuurder een hoop plezier aan deze tweedehands Daimler Super V8. Onder de motorkap van de Britse occasion ligt een oersterke en zeer comfortabele V8 met supercharger en injectie die over 370 pk beschikt. Door de brede wielbasis en de vele pk’s wil je de Duitse snelweg op en oneindig lang genieten van deze geweldige occasion. Mocht je hem op zijn staart willen trappen, hij zit binnen de 5.8 seconden op de 100 kilometer per uur.

Scherpe prijs

Deze occasion is zeldzaam. Deze tweedehands Daimler Super V8 is één van de 2.387 exemplaren die in 1999 van de fabrieksband zijn gerold. Daarnaast is hij ook nog in een zeldzaam goede staat. Je betaalt maar 19.950 euro voor de prachtige en perfect onderhouden Daimler en dat is dan weer zeldzaam weinig. Interesse in deze klasbak? Hij staat te koop bij Witmer & Odijk en meer informatie over de droom occasion vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Droom occasion: tweedehands Daimler Super V8 voor een scherpe prijs
Sluiten