Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 27 dec 2018

Droom occasion: goed betaalbare BMW Z4 sDrive 35i

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oke, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar de dikste occasions. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden.

BMW Z4 sDrive 35i

Vandaag hebben we een dikke cabriolet gevonden, een Duitse om precies te zijn! Vandaag hebben we een mooie en betaalbare BMW Z4 gevonden die ideaal is voor de aankomende lente en zomer.

De BMW Z4 uit 2009 heeft het herkenbare Z-serie design. De Z4 heeft een lange motorkap, stijlvolle afwerking, iconische grill en dikke BMW sportvelgen. Een cabrio die er pijlsnel uit ziet, en dat ook nog eens is!

Van binnen bevat de tweezitter alles wat je nodig hebt. Je beschikt over twee prachtige verwarmde en elektrisch verstelbare sportstoelen, navigatie set, een stijlvolle automaat en een sportknop om het gas eens lekker open te gooien. De stijlvolle BMW afwerking maken de wagen helemaal af.

Een sportieve cabriolet

De BMW Z4 is uitgerust met de befaamde N54 motor die maar liefst vijf keer de best engine of the year award won. Met 306 pk met dubbele turbo en gekoppeld aan een 7-traps dubbel clutch transmissie is dit een van de krachtigste uit het Z4 leveringsprogramma.

Een geweldige cabriolet met maar 62.000 kilometers op de teller en veel opties, dat voor een scherpe prijs!

Wil je deze bolide meenemen, dan ben je 30.950,- euro lichter. Mocht jij geïnteresseerd zijn of gewoon nog meer willen weten en zien van deze auto, dan moet je bij De Autostudio zijn. Zij hebben hem in de showroom staan en hier vind je alle informatie over deze BMW Z4 sDrive 35i

Meer tweedehands auto’s

Is dit niet helemaal jouw droom auto? Niet getreurd, misschien hebben we wat anders voor je. Voor alle andere toffe occasions kun je hier terecht bij onze wekelijkse rubriek Manners Occasions. Daar ga je zeker de tweedehands auto van je dromen vinden. 

Reageer op artikel:
Droom occasion: goed betaalbare BMW Z4 sDrive 35i
Sluiten