Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 24 mei 2019

Droom occasion: dikke BMW M5 in perfecte staat

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag een tweedehands BMW M5 in perfecte staat.

BMW M5 High Executive

Het weer is eindelijk goed en het weekend staat voor de deur, wat wil je nog meer? Een dikke occasion natuurlijk! Wij zijn de minsten niet en hebben die zoals gewoonlijk voor je klaar staan. Geniet vandaag even mee met deze gruwelijke tweedehands BMW M5 uit 2018.

BMW M5

Dat wij behoorlijk gek zijn op dikke BMW’s komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Wij vallen ook als een blok voor deze heerlijke uitvoering. Deze occasion komt uit 2018 en ziet er nog gloedje nieuw uit. De BMW M5 heeft een prachtige zwarte lak, strak design, keiharde 20″ lichtmetalen sportvelgen en een iconische grill die de compleet te maakt.

Dikke occasion met een excentriek interieur

Het interieur van de tweedehands BMW M5 is om bij weg te dromen. De occasion beschikt over bijzonder elegante M sport sportstoelen (met massage stand) in een heerlijke kleurencombinatie. Daarnaast zie je een strak sportstuur, F1 flippers en strakke M sport details die de kers op de taart leggen.

Onder de motorkap van de BMW M5 ligt zijn ware persoonlijkheid: power. Dat zit wel goed bij deze krachtpatser. De tweedehands BMW M5 beschikt namelijk over een dikke V8 motor met maar liefst 600 PK. De bolide knalt binnen de 3,4 seconden naar de 100 kilometer per uut en heeft een topsnelheid van 250 kilometer per uur. Met deze jongen komt iedere snelheidsduivel aan zijn trekken.

Een tweedehands topper met een redelijk prijskaartje

Waarschijnlijk zitten we op dezelfde lijn. Toen we de eerste foto van deze BMW M5 zagen wisten we gelijk dat het geen koopje zou zijn. Dat klopt. Je betaalt namelijk 117.500 euro voor deze krachtpatser. Wij blijven dromen en zoeken verder, maar mocht je interesse hebben, klik dan hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: dikke BMW M5 in perfecte staat
Sluiten