Droom occasion: tweedehands BMW M140i met 340 pk

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag hebben we een compacte snelheidsduivel voor je klaar staan. Een tweedehands BMW M140i uit 2017.

Tweedehands BMW M140i High Executive

Een snelle occasion hoeft niet altijd groot en imposant te zijn. Je kunt ook in een compacte bolide aan je trekken komen. Ben jij niet vies van een compacte bolide met veel pk? Dan is deze BMW M140i wellicht wat voor jou.

Tweedehands BMW M140i occasion
Bron: DeAutomobielfabriek

Het design van een BMW 1 Serie kennen we natuurlijk allemaal. Alleen is deze tweedehands BMW M140i gewoon net wat dikker. De ingenieurs van BMW hebben deze occasion net wat meer pit gegeven met een M-sportonderstel, zwarte lichtmetalen velgen met M-remmen, een dubbele uitlaat en het bekende M-logo op de achterkant. Een 1 Serie met power!

Een tweedehands BMW M140i met een heerlijk interieur en veel power

Ook op het interieur is niets bespaard gebleven en geeft het M-sportpakket de occasion een sportieve boost. De tweedehands BMW M140i beschikt over sportstoelen, een M-stuurwiel, een Harman Kardon geluidsinstallatie, F1 schakelflippers en uiteraard biedt het M-sportpakket een sportmodus.

Onder de motorkap van deze dikke tweedehands BMW M140i ligt een heel fijne 6 cilinder die maar liefst 340 pk uit zijn uitlaten perst. Hierdoor zit je binnen de 5 seconden op de 100 kilometer per uur en kan hij een topsnelheid 250 kilometer per uur halen. Waarschijnlijk trek je iedere Porsche er bij het stoplicht uit met deze snelle occasion.

Tja, de prijs

Je kon het verwachten, deze occasion is niet echt goedkoop. Je moet je spaarrekening lief aankijken wanneer je deze tweedehands BMW M140i in je garage wil plaatsen. Je betaalt 41.950 euro voor deze compacte snelheidsduivel. Wij kijken verder, maar mocht je interesse hebben; de occasion staat te koop bij De Automobielfabriek en meer informatie over de 1 Serie vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: tweedehands BMW M140i met 340 pk
Sluiten