Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 24 sep 2019
Leestijd: 2 minuten

Droom occasion: tweedehands BMW 7 Serie (2002) voor een scherpe prijs

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag hebben we een mooie youngtimer voor je klaar staan. Een mooie BMW 7 Serie uit 2002 in perfecte staat en voor een scherpe prijs.

Tweedehands BMW 7 Serie (745I Executive E65) uit 2002

Een mooie youngtimer voor een degelijke prijs, zo kunnen we deze tweedehands BMW 7 Serie omschrijven. Deze luxe occasion heeft een typisch BMW-design, talrijke opties en een heerlijke aandrijving. Kortom een geweldige occasion waar iedere autoliefhebber onwijs blij van wordt en dan scoor je hem ook nog voor een lekkere prijs.

Tweedehands BMW 7 Serie youngtimer occasion
Bron: Witmer & Odijk

Toen deze tweedehands BMW 7 Serie in 2002 van de band kwam rollen was het ‘luxe autosegment’ ronduit gechoqueerd. Het vooruitstrevende design, wat we nu een ‘typisch’ BMW design noemen, de zwarte lak, de strakke lijnen, de mooie bollingen, zijn sexy kont en agressieve grill maken de youngtimer tot een icoon. Je zou niet zeggen dat deze BMW uit 2002 komt.

Krachtige occasion met luxe

De beige bekleding van het interieur en de luxe zetels passen helemaal bij dit eigentijdse model. Dat in combinatie met het verwerkte hout in het dashboard, de in gebouwde navigatie en het nette stuur maken de innerlijke looks van de tweedehands BMW 7 Serie helemaal af.

Onder de motorkap van de tweedehands BMW 7 Serie uit 2002 een ligt een krachtige en zeer soepele V8 met injectie. Die motor beschikt over een vermogen van 333 pk, dat zorgt voor een fijne rijervaring. Echt en luxe bak die je het gevoel geeft rond te rijden in een bak van meer dan een ton.

Een dikke tweedehands BMW 7 Serie voor nog geen 15k

Een ander leuk aspect van de youngtimer occasion is zijn prijs. Je tikt deze nette tweedehands BMW 7 Serie voor nog geen 15k op de top en dan heeft hij pas 129.772 kilometers gemaakt. Te koop voor 13.950 euro, aan jou om er wat van af te onderhandelen. Lijkt je dat wat? De occasion staat te koop bij Witmer & Odijk en meer informatie vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Droom occasion: tweedehands BMW 7 Serie (2002) voor een scherpe prijs
Sluiten