Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 24 aug 2019

Droom occasion: tweedehands BMW 320d voor nog geen 16K

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag hebben we een de betaalbare BMW 320d uit 2012.

Tweedehands BMW 320d Efficient Dynamics Edition High Executive

Een dikke bak met een leuk prijskaartje, daar houden we van. Jij ook? Dan hebben we weer een toffe occasion voor je klaar staan. Deze tweedehands BMW 320d uit 2012 heeft het allemaal. De auto ziet er goed uit en is ook nog leuk om te rijden.

Tweedehands BMW 320d occasion

Voor lul rijden in deze tweedehands BMW 320d doe je zeker niet. De Duitse occasion heeft een compact en typisch BMW design, wat in combinatie met de brute velgen een lekkere mix is. Verder doet de grill het charmerende werk van deze heerlijke occasion.

Occasion met stijl en bescheiden power

Het interieur van de tweedehands BMW 320d heeft een welverdiende sportieve upgrade gekregen. Zo heeft de 320d puike lederen sportstoelen, een sportstuur, een uitgebreid mediasysteem en een sportmodus. Om het af te maken is het complete interieur zwart uitgevoerd met rode accenten en details. Dat geeft de occasion van binnen een sportieve look.

Een echt racemonster is deze tweedehands BMW 320d niet, maar dat wil niet zeggen dat hij je geen plezier oplevert. Onder de motorkap ligt namelijk een puike viercilinder motor met 165 pk die binnen de 8 seconden op de 100 kilometer per uur zit en een topsnelheid kan bereiken van 225 kilometer per uur. Deze occasion maakt ieder ritje een stuk leuker.


Bron: Deautomobielfabriek

Scherpe prijs

Naast zijn looks en performance heeft de tweedehands BMW 320d nog een leuk aspect, dat is zijn prijs. Je betaalt nog 16.000 euro voor deze puike occasion, 15.950 euro om precies te zijn. De occasion staat te koop bij De Automobielfabriek en meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: tweedehands BMW 320d voor nog geen 16K
Sluiten