Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 16 sep 2019

Droom occasion: tweedehands Bentley Continental GT met 635 pk

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag een exclusief paradepaardje, een tweedehands Bentley Continental GT First Edition uit 2018.

Tweedehands Bentley Contintental GT First Edtition uit 2018

Na een zonovergoten weekend is het helaas weer maandag en vandaag is het een echte maandag-maandag. De regen vloeit rijkelijk op de straten, de temperatuur is in vergelijking met gisteren 10 graden gedaald en de lucht is grijs. Om jouw dag op te fleuren, hebben we weer een bijzonder lekkere occasion voor je klaar staan: tweedehands Bentley Continental GT First Edition. Nu jij weer.

Tweedehands Bentley Continental GT occasion
Bron: VD Akker

De term ‘droom occasion’ is uitgevonden voor een auto als deze. Het design van de tweedehands Bentley Continental GT is zó lekker. De combinatie van de strakke lijnen en stijlvolle rondingen geven de coupé een exclusieve uitstraling. Tel daar de dikke 22 inch velgen, enorme grill en zijn sexy kontje bij op en je hebt een auto waarin je eigenlijk niet in durft te rijden.

Bizar mooie occasion met lekker veel power

Dat de mensen bij Bentley smaak hebben, zie je bevestigd in het interieur van de tweedehands Bentley Continental GT. De talloze details in het met hout verwerkte dashboard, de lederen stoelen en de bekleding op zichzelf maken van deze occasion een museumstuk. Hebben we het nog niet eens over de gestikte logo’s en de diamanten knurling, die verwerkt zit in de luchtroosters en knoppen. Deze occasion is helemaal af.

Onder de motorkap van de Britse klasbak liggen maar liefst 635 trappelende paardjes die door middel van vierwielaandrijving jou zeer comfortabel over de weg laten zweven. Mocht je echt willen racen, dan doe je dat met de F1-flippers achter het stuur, waardoor de pk’s van de tweedehands Bentley Continental GT occasion volledig tot zijn recht komen.


Bron: VD Akker

En dan nog de prijs

Als je geen bekende rapper of profvoetballer bent, kom je vermoedelijk niet in aanmerking voor deze occasion. Je betaalt namelijk 258.650 euro voor de tweedehands Bentley Continental GT. Wij blijven fantaseren. Mocht jij hem wel kunnen betalen, weet dan dat de bolide te koop staat bij VD Akker. Meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: tweedehands Bentley Continental GT met 635 pk
Sluiten