Wheels 26 nov 2018 Marlon Labrie

Droom occasion: stijlvolle Audi TT RS Roadster 2.5 T

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oke, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar de dikste occasions. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden.

Toevallig op zoek naar een fijn rijdende cabrio met flink wat power? Zoek niet langer verder, wij hebben een hele gave krachtpatser voor je gevonden. Deze Audi TT RS Roadster is de perfecte combinatie tussen stijl en power.

Audi TT RS Roadster 2.5 T

Deze stijlvolle krachtpatser is misschien wel de ideale zomerbolide, alleen is het nu helaas herfst en staat de winter voor de deur. Met het dak open rijden zit er nu even niet in, maar er blijft nog genoeg over. Deze heerlijke Audi TT RS is een genot om te zien en om in te rijden.

De vrolijke tweezitter uit 2010 ziet er natuurlijk fantastisch uit. De TT heeft een mooie kleur grijs (Daytona Grau op precies te zijn) en valt gelijk op. De sportieve licht metalen velgen en de kleine spoiler geven deze vrolijke Audi een sportieve uitstraling.

Naast het exterieur is ook het interieur van deze Audi TT een genot voor het oog. De puike cabrio heeft twee prachtige wit lederen sportstoelen en een simpel maar stijlvol dashboard met rode RS tinten. Van binnen en van buiten is de cabrio een plaatje.

Brute pk’s

De auto ziet er niet alleen sportief uit, hij is het ook. De vrolijke zes bak heeft een fijn ronkende vijf cilinder met maar liefst 340 trappelende paardjes onder de motorkap. Flink wat pk’s voor zo’n kleine cabrio! In combinatie met het lichte gewicht en de regelbare sportuitlaat is het een volwaardige sportwagen.

Omdat de Audi TT RS Roadster al wel wat kilometertjes op de teller heeft staan scheelt dat natuurlijk in de prijs. De Audi heeft 80.863 kilometers gelopen wat de prijs wat laat zakken.

Audi TT RS Roadster
Audi TT RS Roadster
Audi TT RS Roadster
Audi TT RS Roadster
Audi TT RS Roadster
Audi TT RS Roadster

Wil je deze bolide meenemen, dan ben je 34.950,- euro lichter. Wij hebben dat bedrag in ieder geval niet en gaan verder zoeken. Mocht jij wel geïnteresseerd zijn of gewoon nog meer willen weten en zien van deze auto, dan moet je bij Prins Esclusivo zijn. Zij hebben hem in de showroom staan en hier vind je alle informatie over deze Audi TT RS Roadster 2.5 T

Meer tweedehands auto’s

Misschien gaat dit hem qua prijs niet helemaal worden, maar misschien hebben we wat anders voor je. Voor alle andere toffe occasions kun je hier terecht bij onze wekelijkse rubriek Manners Occasions. Daar ga je zeker de tweedehands auto van je dromen vinden.

Reageer op artikel:
Droom occasion: stijlvolle Audi TT RS Roadster 2.5 T
Sluiten