Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 28 mrt 2019

Droom occasion: een betaalbare Audi TT met een flinke bak power

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar de dikste occasions. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden.

Audi TT 3.2 V6 Quattro

Nog een paar maanden geduld en dan is het gelukkig (eindelijk) zomer! De tijd dat de sportwagens, motoren en andere mooie machines de Nederlandse wegen bestijgen. Daar kan jij jezelf deze zomer bij aansluiten met deze hele dikke Audi TT uit 2007! Een dikke sportwagen met goede looks, dik vermogen en een lekker prijskaartje.

Audi TT 3.2 V6 Quattro

Stijlvol en compact

De puike Audi TT gaat alweer wat jaartjes mee, maar daar is eigenlijk vrij weinig van te zien. De Duitse coupé heeft een bijzondere blauw/grijze kleur, Kondorgrau Metallic om precies te zijn. Daarnaast heeft hij een klassiek maar stijlvol design, vier dikke licht metalen vijf-spaak velgen en een stoere kont met dubbele uitlaat.

Een stoer interieur

Zoals je verwacht is het interieur bescheiden, maar zeer uitgebreid! De Audi TT heeft twee nette lederen sportstoelen met stoelverwarming, een multimedia/navigatiesysteem, parkeerhulp voor achter, sportstuur met schakelflippers, een Bose geluidset en een strakke aluminium look om zijn uitstraling compleet te maken.

De parel ligt onder de motorkap

het gaafste aspect van de sportwagen ligt eigenlijk onder zijn motorkap. Daar vind je een onwijs dikke 3.2 liter V6 Quattro motor die garant staat voor een flinke bak power en een heerlijk geluid! De V6 beschikt over 252 pk die je binnen de 6 seconden naar de 100 km/h laat schieten en een topsnelheid van 250 km/h kan bereiken.

Een dikke Audi TT voor een scherpe prijs

Natuurlijk is zijn aandrijfkracht het gaafste aspect van de auto, maar er is meer! Ook zijn prijs is zeer aantrekkelijk. Je hebt de Audi TT voor het luttele bedrag van 14.950 euro voor jouw deur staan. Dat in combinatie met de fijne kilometerstand van 95.993 kilometers maken dat een hele goede deal! Meer informatie over de ideale zomer bolide vind je hier.

Meer toffe droom occasions zien? Klik dan hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: een betaalbare Audi TT met een flinke bak power
Sluiten