Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 24 jun 2019

Droom occasion: Audi TT Roadster cabrio om de hitte te trotseren

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Ditmaal een nette tweedehands Audi TT Roadster cabriolet om de hittegolf mee te trotseren.

Tweedehands Audi TT Roadster Cabriolet S-Line

Het is tropisch warm in Nederland, het kwik is in korte tijd enorm snel gestegen en het enige wat je eigenlijk wil is afkoelen. Het laatste wat je wil is in een bloedhete auto stappen die aanvoelt als een sauna. Om je op het laatste moment toch klaar te stomen voor de zomer hebben we vandaag de ideale zomer-auto gevonden: een stijlvolle Audi TT Roadster uit 2003.

Tweedhands Audi TT Roadster cabriolet

Deze Audi TT Roadster is een tweedehands auto waar je de zomer uiterst aangenaam mee doorkomt. Deze cabrio occasion heeft eigenlijk alles wat je maar wil. Ten eerste ziet hij er sportief uit door zijn strakke mat grijze/zilveren lak, dikke velgen, subtiele spoiler en S-Line details. Daarnaast is hij in zijn zestienjarige bestaan ook nog eens onwijs goed onderhouden, waardoor hij er nog als nieuw uitziet.

Cabrio occasion met prima interieur

Omdat de sportieve cabriolet al wat ouder is, zitten er niet de hedendaagse technische snufjes maar er blijft nog genoeg over. Zo heeft de tweedehands Audi TT twee lekkere lederen sportstoelen, een sportstuur, strak design met klassieke looks en een kekke schakelpook.

Onwijs groot is de zomerse tweezitter niet, maar grootste prestaties kan hij je zeker leveren. Onder de motorkap van de tweedehands Audi TT Roadster ligt namelijk een 1.8 liter 5V Turbo motor met een bescheiden 180 pk. Daarnaast is-ie natuurlijk hand geschakeld, waardoor je onwijs veel rijplezier (lees: raceplezier) kan beleven aan deze Duitse klasbak.

Lekkere prijs

Naast zijn puike uitstraling en dikke performance heeft de Audi TT nog een leuk aspect, dat is zijn prijs. Je betaalt maar 11.950 euro voor de sportieve cabriolet. Een goede deal, waar je deze zomer veel plezier van gaat beleven. Meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: Audi TT Roadster cabrio om de hitte te trotseren
Sluiten