Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 21 jan 2019

Droom occasion: zeer stijlvolle Audi S8 met heel veel power

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oke, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar de dikste occasions. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden.

Audi S8 TFSI Quattro

Wanneer we praten over de BMW 7-serie, Mercedes S-klasse of de Audi A8. Dan hebben we het over de koningen van de sedans. Grote, stijlvolle bolides met vele luxe opties en pk’s waarmee je de klinkers uit de straat blaast. Uiteraard hebben we weer zo’n koning voor je gevonden en doen we er een schepje bovenop, vandaag zie je een hele dikke Audi S8 op je beeldscherm!

Luxe, details en pk’s waar je u tegen zegt

De diamant van een Audi ziet er zoals verwacht onwijs goed uit. De stijlvolle Duitser heeft prachtige zwarte metallic lak, mooie rondingen en scherpe hoeken, vier vijfspaaks sportvelgen, dikke uitlaten en de iconische Audi grill zoals we gewend zijn. Een pracht vertoning waar de bek van je buurman van open klapt.

Ook het interieur van de S8 is zeer aangenaam. Je ploft neer op gedetailleerde lederen comfort-sportstoelen met verwarming, het dashboard en deurpanelen zijn rijk bekleed met carbon en je vindt een stijlvol Audi klokje in het dashboard. Om te zorgen dat je niet verdwaald, zit er een navigatiesysteem in en klinkt ieder plaatje kraakhelder door het Bose geluidssysteem.

Onder de motorkap gaat de pret verder. Daar ligt een sportieve 4 liter achtcilinder met 519 trappelende paardjes die je binnen 4 seconden naar de 100 km/h tillen en een topsnelheid leveren van 250 km/h. Of je nu een boodschap doet of de snelweg trotseert, rijden is genot in deze bolide.

Kost wat, maar dan heb je ook wat

Lijkt je het wel wat om deze bolide voor je deur neer te zetten? Dan moet je wel even 41.950,- eurootjes aftikken. Daar krijg je wel een hele gave bolide voor met maar 147.116 kilometers op de teller. De luxe Duitser staat bij deautomobielfabriek in de showroom en meer informatie vind je hier.

Meer toffe droom occasions zien? Klik dan hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: zeer stijlvolle Audi S8 met heel veel power
Sluiten