Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 13 aug 2019

Droom occasion: dikke tweedehands Audi S8 uit 2015

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag een tweedehands Audi S8 uit 2015.

Tweedehands Audi S8 4.0 TFSI PLUS QUATTRO PRO LINE+

Om je tijdens deze regenachtige dinsdag maar even op te vrolijken, showen we je een ongekend racemonster. Deze tweedehands Audi S8 wil je gewoon een keer gereden hebben. De puike Duitse occasion heeft eigenlijk alles; de looks, klasse en een gezonde dosis power.

Tweedehands Audi S8, occasion
Bron: Hoefnagels

Een normale Audi A8 is natuurlijk al een lekkere bolide, maar het kan natuurlijk altijd beter. Daarom hebben we dit beest van een Audi S8 voor je klaar staan. De mysterieus zwarte occasion is een ware parel. De tweedehands Audi S8 heeft een imponerende grill, geblindeerde ramen, strakke 21″ velgen, sportuilaten en een retestrak design.

Sportieve occasion met veel power

Naast het exterieur is ook het interieur van deze occasion om van de smullen. Door het S-pakket beschikt de Audi S8 over rode details die de sedan een sportieve look geven. Verder plof je neer in luxe lederen sportstoelen, heb je een stijlvol sportstuur in je handen en kijk je neer op een puik dashboard. Het S8 logo op verschillende plekken in het interieur en let ook op de combinatie van carbon en leder.

Onder de motorkap van de tweedehands Audi S8 ligt een enorme 8-cilinder motor die over 606 pk beschikt. Die 606 trappelende paardjes zorgen voor onwijs veel rijcomfort en zullen je in de sportmodus in je stoel drukken. De perfecte mix tussen adrenaline en comfort.

Bron: Hoefnagels

Een tweedehands Audi S8 met een prijskaartje

Zoals je wellicht al verwacht, is deze occasion geen koopje. Je tikt een kleine 70.000 euro neer voor dit brute racemonster. De bolide staat te koop bij Hoefnagels en meer informatie over de dikke Audi S8 vind je hier

Reageer op artikel:
Droom occasion: dikke tweedehands Audi S8 uit 2015
Sluiten