Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 31 aug 2019

Droom occasion: tweedehands Audi S3 voor een scherpe prijs

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag een betaalbare tweedehands Audi S3 Quattro uit 2001.

Tweedehands Audi S3 Quattro uit 2001

Een echte racebak voor nog geen 15k, want een sportieve occasion hoeft niet altijd duur te zijn. Met deze tweedehands Audi S3 Quattro uit 2001 haal je een bijzonder rappe bolide in huis voor niet al te veel geld. Hij mag dan wat ouder zijn, maar schrijf dit racemonster nog niet af.

Tweedehands Audi S3 Quattro 2001 occasion
Bron: Witmer & Odijk

Natuurlijk, het design is een beetje gedateerd. Maar deze occasion gaat je veel rijplezier bieden. De occasion heeft een wel een herkenbaar en typisch Audi-design, sportieve lichtmetalen velgen, dubbele uitlaat en subtiele S-line logo’s. Van buiten bescheiden, stiekem een racemonster.

Innovatieve occasion met veel pk

In 2001 was deze Hatchback één van de topmoddelen uit de A3 serie van Audi. Daarom is de occasion uitgerust met met veel voor die tijd innovatieve opties. Zo heeft de tweedehands Audi S3 elektrisch verstelbare Recaro-sportstoelen, stoelverwarming, een Audi entertainment systeem, cruise control, parkeersensoren (ja, toen al) een een verstelbaar sportstuur.

Het geheim van deze occasion ligt onder de motorkap. De tweedehands Audi S3 is voorzien van een 210 pk sterke viercilinder turbomotor die al die pk’s evenredig verdeelt over alle vier wielen.


Bron: Witmer & Odijk

Scherpe prijs

Het leukste aan deze is de prijs. Hij staat te koop voor 14.950 euro, waar jij natuurlijk nog een hap vanaf babbelt. Een sportieve auto voor een interessant prijsje. De occasion staat te koop bij Witmer & Odijk en meer informatie over de tweedehands Audi S3 Quattro vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: tweedehands Audi S3 voor een scherpe prijs
Sluiten