Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 20 sep 2019

Droom occasion: tweedehands Audi RS7 Sportback om van te kwijlen

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag een tweedehands Audi RS7 Sportback uit 2015 waar je acuut van gaat kwijlen.

Tweedehands Audi RS7 Sportback

Mocht je toevallig nog wat geld over hebben en nog op zoek zijn naar een dikke occasion? Zoek niet langer verder, wij hebben er één voor je gevonden. Wij hebben hele brute tweedehands Audi RS7 Sportback gevonden; waar je het heel erg warm van krijgt. Dit is een occasion waar je oprecht van droomt.

Tweedehands Audi RS7 Sportback occasion
Bron: VD Akker

Als je deze occasion door voorbij ziet rijden, moet je oppassen dat je je nek niet verdraaid. Want dat kan zo maar gebeuren als je deze elegante Audi RS7 Sportback voorbij ziet flitsen. Zijn aerodynamische design, flitsende kleur, brute 21 inch velgen met rode remklauwen, dubbele uitlaten en uitklapbare spoiler maken van deze tweedehands Audi RS7 Sportback een waar stijlicoon.

Occasion met een heerlijk interieur en brute kracht

Als je de portieren van de tweedehands Audi RS7 Sportback opent, waan je jezelf in een andere wereld; eentje vol luxe en briljante details. De lederen RS sportstoelen zijn afgewerkt met witte stiksels, de combinatie van zwart leer en carbon in het dashboard is perfect en het lederen stuur met RS logo maakt zijn sportieve innerlijk helemaal waar. Check ook het luxe navigatiesysteem, Bose geluidsset, F1 flippers en spraakbediening.

Het feest is nog niet voorbij. Onder de motorkap van de tweedehands Audi RS7 ligt namelijk een 4 liter V8 met Twin Turbo die voor een ‘kleine’ 560 pk zorgt. Hierdoor knalt de sportieve occasion binnen de 4 seconden naar de 100 kilometer per uur en is de topsnelheid voor jouw eigen veiligheid begrenst tot 280 kilometer per uur. Deze occasion is klaar voor het circuit.


Bron: VD Akker

Een heerlijke occasion met een behoorlijk prijskaartje

Helaas is deze occasion niet voor iedereen te betalen… Wij blijven er in ieder geval lekker naar kijken. Maar mocht je interesse hebben, weet dan dat de auto voor 79.650 te koop staat. Aan jou om er nog wat van af te babbelen. Lijkt je dat wat? Dan moet je bij VD Akker zijn. Meer informatie over de tweedehands Audi RS7 Sportback vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: tweedehands Audi RS7 Sportback om van te kwijlen
Sluiten