Wheels 4 dec 2018 Marlon Labrie

Droom occasion: ongekend dikke Audi RS6 in een hele bijzondere kleur

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oke, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar de dikste occasions. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden.

Dikke Audi RS6 met bijzondere kleur

De Audi RS6 is misschien wel de koning onder de stationwagens en je hebt deze puike bolides vast al een aantal keren voorbij zien komen op Manners.nl. Vandaag hebben we er weer één gevonden! Maar dan een bijzondere. Een gave RS6 met een hele bijzondere kleur.

Wanneer je deze Audi RS6 ziet schiet er gelijk één vraag bij je naar binnen. Wat voor kleur is dit in godsnaam? Nou dat kunnen we je wel vertellen. Deze Audi heeft een bijzondere parel/parelmoer kleur. De exacte naam van de kleur is Panther Black Crystal Pearl en doet ons denken aan de old school knikkers met olie kleur.

Naast de mysterieuze kleur vallen er nog wat aspecten op. De dikke RS6 heeft prachtige sportvelgen, een zwarte grill en geblindeerde ramen. Die details maken deze mysterieuze bolide helemaal af.

Stijlvol interieur

Zoals we gewend zijn is de RS6 van binnen net zo mooi als van buiten. De Audi heeft stijlvolle lederen stoelen, een schuifdak wat de bolide lekker licht maakt, een stijlvol dashboard met carbon en een Bang & Olufsen geluidsinstallatie. Dat allemaal met een de rode RS tinten van Audi. Een perfecte combinatie tussen stijl en luxe.

Brute 8 cilinder

Ondanks dat het een stationbak is kun je met deze Audi prima het circuit op! De parelkleurige wagen heeft een dikke 8 cilinder met maar liefst 572 trappelende paardjes onder motorkap liggen. Enorm veel pk’s voor een ‘boodschappen bolide’. De Audi heeft pas 72.000 kilometers gelopen en kan nog ontzettend lang mee!

Audi RS6 in parelkleur
Audi RS6 in parelkleur
Audi RS6 in parelkleur
Audi RS6 in parelkleur
Audi RS6 in parelkleur
Audi RS6 in parelkleur

Wil je deze bolide meenemen, dan ben je 97.500,- euro lichter. Mocht jij geïnteresseerd zijn of gewoon nog meer willen weten en zien van deze auto, dan moet je bij VDM cars zijn. Zij hebben hem in de showroom staan en hier vind je alle informatie over deze Audi RS6

Meer tweedehands auto’s

Misschien gaat dit hem qua prijs niet helemaal worden, maar misschien hebben we wat anders voor je. Voor alle andere toffe occasions kun je hier terecht bij onze wekelijkse rubriek Manners Occasions. Daar ga je zeker de tweedehands auto van je dromen vinden.

Reageer op artikel:
Droom occasion: ongekend dikke Audi RS6 in een hele bijzondere kleur
Sluiten