Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 23 sep 2019

Droom occasion: tweedehands Audi RS6 met meer dan 500 pk

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag een hele lekkere tweedehands Audi RS6 uit 2015 met meer dan 500 pk.

Tweedehands Audi RS6

We hebben vandaag een heerlijke, sneeuwwitte tweedehands Audi RS6 uit 2015 voor je klaarstaan. Deze occasion heeft power, stijl en lekkere details.

Tweedehands Audi RS6 occasion
Bron: VDM Cars

Deze tweedehands Audi RS6 valt van grote afstand al op. De Duitse klasbak heeft een strakke sneeuwwitte (Glacier White Pearl Tricoat) lak die hem heel goed staat. De occasion heeft een set dikke 20″ velgen met rode remklauwen, een brute grill en een perfect design.

Bij deze occasion draait het om de details

Naast zijn mooie exterieur heeft de tweedehands Audi RS6 ook een strak interieur met veel mooie details. Zo beschikt de occasion over luxe sportstoelen met unieke bekleding, een dashboard met carbon-afwerking, talloze sensoren en heb je een lekker sportstuur in je handen.

Onder de motorkap van de tweedehands Audi RS6 ligt een dikke achtcilinder motor die over meer dan 500 pk beschikt. Om precies te zijn: 562 pk. Hierdoor knalt de sportieve familieauto binnen 4 seconden naar de 100 kilometer per uur en heeft hij een topsnelheid van 250 kilometer per uur. Deze RS6 occasion is klaar voor de Duitse snelweg.


Bron: VDM Cars

Flink prijskaartje

Helaas, deze occasion tik je niet zomaar op de kop. Je moet heel wat spaarvarkens stuk slaan om deze tweedehands Audi RS6 op je oprit neer te parkeren. Je betaalt 71.450 euro voor de Duitse klasbak, al is er altijd ruimte voor onderhandelen. Wij zoeken verder, maar mocht je interesse hebben; de bolide staat te koop bij VDM Cars en meer informatie over de RS6 vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: tweedehands Audi RS6 met meer dan 500 pk
Sluiten