Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 25 apr 2019

Droom occasion: een elegante Audi RS6 Avant waar je de show mee steelt

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar de dikste occasions. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden.

Audi RS6 Avant

Dat de Audi RS6 de koning onder de stationwagens is weten we natuurlijk allemaal. Maar vervelen doet deze auto ons nooit! Daarom hebben we ook op deze warme maar druilige donderdag een puike Audi RS6 Avant voor je gevonden! Een elegante bolide met een krachtig imago.

Audi RS6 Avant

Elegant is ie zeker

Het uiterlijk van deze snelheidsduivel in familieformaat is om van te smullen. Alles zit erop en deraan! Zo heeft de RS6 een elegante zwarte lak, vier hele vette 21″ lichtmetalen velgen, panoramadak, dubbele sportuitlaat, een imponerende grill en natuurlijk de logo’s die het nog net wat strakker maken! Een beest van een bolide.

Sportstoelen waar je van gaat kwijlen

Eén van de mooiste aspecten van het interieur van een RS6 zijn de imposante lederen sportstoelen. Zo heeft ook dit exemplaar een stel puike stoelen met prachtig honingraad design. Verder beschikt de Duitse krachtpatser over een stijlvol dashboard waarin zowel leer als carbon zit verwerkt, een goed Bang & Olufsen sound systeem en een stijlvol Audi sportstuur.

Lekker veel pk’s

Mocht dit je ‘gezinsauto’ worden, dan wordt een ritje naar de crèche ineens een stuk leuker! Dat komt door het onwijs hoge rijdcomfort van de RS6 Avant. Onder de motorkap ligt namelijk een kleine 560 pk! Dat zijn onwijs veel trappelende paardjes die je over de weg laten vliegen!

Tamelijk goedkoop voor een Audi RS6

Uiteraard is deze exquise bolide geen koopje, je zal er je spaarpot voor kapot moeten slaan. Maar als we kijken naar andere RS6 modellen is deze Avant een stuk goedkoper! Voor dit lekkere model betaal je maar 79,950,- een koopje toch? Meer informatie en foto’s vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: een elegante Audi RS6 Avant waar je de show mee steelt
Sluiten