Droom occasion: betaalbare tweedehands Audi RS6 met 702 pk

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag een betaalbare tweedehands Audi RS6 uit 2008 met genadeloos veel pk.

Tweedehands Audi RS6 Avant

Een supercar voor het hele gezin, dat is eigenlijk de perfecte omschrijving voor deze tweedehands Audi RS6. De occasion beschikt over alle eigenschappen die je nodig hebt om een gezin te laten fungeren. De auto biedt plek voor alle gezinsleden, heeft een enorme achterbak, ziet er stijlvol uit en is ook nog eens een genot om te rijden. De perfecte occasion voor het gezin én voor de liefhebber.

Tweedehands Audi RS6 uit 2008 occasion
Bron: Prins Esclusivo

De tweedehands Audi RS6 zag het levenslicht in 2008 en staat nog steeds als een huis. De auto beschikt heeft een iconisch Audi-design, een mysterieuze zwarte kleur, beschikt over dikke lichtmetalen RS-velgen met keramische remklauwen en twee hele dikke uitlaten die je oren strelen. Een occasion die imponeert.

Stijlvolle occasion met heel veel power

De zwarte kleur van het exterieur gaat vrolijk verder in het interieur en dat is lekker. De tweedehands Audi RS6 heeft mooie lederen kuipstoelen en een recent ingebouwd Alcantara sportstuur met bijpassende versnellingspook. Daarnaast heeft de Duitse occasion een uitgebreid mediasysteem en een soft-close systeem voor de portieren, zodat niemand met de deuren gaat slaan.

Toen deze occasion uit de fabriek kwam rollen, lag er een kleine 580 pk onder de motorkap. Dat vond de eerste eigenaar toch nog iets te weinig. Het leek hem een goed idee om de 5.0 liter V10 te upgraden met 122 pk. De 702 trappelende paardjes knallen binnen de 4,6 seconden naar de 100 kilometer per uur en bereiken een topsnelheid die ver boven de 200 kilometer per uur reikt.

Bron: Prins Esclusivo

Een betaalbare Audi RS6 occasion

Je betaalt een stuk minder voor deze tweedehands Audi RS6 dan dat je gewend bent te betalen voor een RS6. Deze occasion staat te koop voor 34.500 euro, waar je natuurlijk nog best wat af kunt babbelen. Daarvoor krijg je een puike snelheidsduivel die nog geen 130.000 kilometer heeft gelopen. De auto staat te koop bij Prins Esclusivo, meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: betaalbare tweedehands Audi RS6 met 702 pk
Sluiten