Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 11 mrt 2019

Droom occasion: hele brute Audi RS6 met een excentriek interieur

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oke, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar de dikste occasions. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden.

Audi RS6 Avant 4.0 TFSI RS6 Quattro Performance

Dat deze bolide is omgedoopt tot ‘koning van stationwagens’ is natuurlijk niet gek. Het is ons weer gelukt om een gave Audi RS6 voor jullie te vinden om deze druilige maandag wat beter te maken. We hebben een RS6 van het internet af geplukt die het allemaal heeft: stijl, klasse en een excentriek randje.

Looks waar je ‘u’ tegen zegt

Wanneer je een Audi RS6 ziet rijden draai je natuurlijk even om, dat gebeurt waarschijnlijk ook bij deze jongen. De RS6 uit 2016 heeft een strakke zwarte metallic lak (Mythos zwart metallic), stijlvolle geblindeerde ramen, een imponerende grille en vier hele dikke 21″ licht metalen spaakvelgen. De perfecte mix tussen stijl en sport.

Mooi rood is niet lelijk

Normaal gesproken verwacht je bij zwarte lak, ook een zwart interieur! Dat is bij deze jongen wel even anders. Deze Duitse krachtpatser beschikt over een excentriek interieur met voornamelijk rode tinten. De Audi heeft prachtige rode sportstoelen met geweldige details, een sportstuur met rode stiksel, zwart leren en carbon tinten waar telkens een rode details in voor komen. Daarnaast heeft de bolide een uitgebreid media/navigatiesysteem en Bang & Olufsen geluid voor kraakheldere muziek.

8 cilinders voor pure power

Niet alleen de looks van de excentrieke Audi RS6 zijn om van te smullen, uiteraard ligt er nog wat onder de motorkap waar we heel blij van worden. Bij deze opgepompte stationwagen ligt er een fijne 8-cilinder met een kleine 606 pk! Dit maakt de bolide uit 2016 onwijs snel en natuurlijk een genot van om in te rijden.

Een dikke bak met een flink prijskaartje

Heb je de aspiraties om deze bolide in je eigen garage of privé parkeerplaats te parkeren dan moet je eigenlijk wel stinkend rijk zijn! De RS6 kost je namelijk een kleine 92.500,- eurootjes! Interesse? Meer informatie vind je hier.

Meer toffe droom occasions zien? Klik dan hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: hele brute Audi RS6 met een excentriek interieur
Sluiten