Droom occasion: tweedehands Audi RS5 voor een schappelijke prijs

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag een hele lekkere tweedehands Audi RS5 Coupé uit 2011.

Tweedehands Audi RS5 Coupé uit 2011

Zoals je nu wel weet zijn wij van Manners niet vies vaan lekkere Audi. Dus ook vandaag hebben we weer een lekkere Duitse occasion voor je klaar staan. Ditmaal een uiterst sexy Audi RS5 Coupé uit 2011 die nog geen 130.000 kilometer heeft gelopen. Yep, een stijlvol racemonster.

Tweedehands Audi RS5 Coupé uit 2011, droom occasion
Bron: Deautomobielfabriek

Dat de mannen van Audi ongeveer acht jaar geleden hun stinkende best hebben gedaan op de occasion straalt er aan alle kanten af. De tweedehands Audi RS5 Coupé heeft een sportief design met sexy rondingen, dikke lichtmetalen vijfspakige sportvelgen met rode remklauwen, een subtiele spoiler, sportuilaten , een panoramadak en een grill die je agressief aanstaart.

Snelle occasion met sportief interieur

Om er een echt comfortabele sportwagen van te maken, gingen de makers van Audi verder dan alleen het exterieur. Ook het interieur is voorzien van lekkere opties. De tweedehands Audi RS Coupé heeft lederen RS sportstoelen, een sportstuur, parkeerhulp, uitgebreid mediasysteem, comfort-automaat, sportstand en kraakhelder geluid door de geluidsinstallatie van Bang & Olufsen.

Onder de motorkap van de tweedehands Audi RS5 Coupé ligt de ware parel van deze occasion. Daar vind je namelijk een vette V8 FSI motor die over maar liefst 451 pk beschikt. Deze snelheidsduivel knalt binnen 5 seconden naar de 100 kilometer per uur en heeft een topsnelheid van kilometer per uur. Met deze occasion kun je zo het circuit op.


Bron: De Automobielfabriek

Schappelijke prijs

Uiteraard is deze occasion niet goedkoop, maar je betaalt ook niet de hoofdprijs voor deze goed onderhouden tweedehands Audi RS5 Coupé. Je tikt 32.950 euroo neer voor dit beest van een auto, maar je kunt natuurlijk eerst nog even proberen te onderhandelen. Een prima prijs toch? De RS5 Coupé staat te koop bij De Automobielfabriek en meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: tweedehands Audi RS5 voor een schappelijke prijs
Sluiten