Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 29 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Droom occasion: tweedehands Audi RS4 met heel veel pk

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag een onwijs gave tweedehands Audi RS4 Avant.

Tweedehands Audi RS4 Avant

We hebben weer een leuke occasion voor je gevonden. Deze tweedehands Audi RS4 mag dan het kleine broertje zijn van de RS6, maar is zeker geen mietje. Deze occasion met indrukwekkend veel pk wil je gewoon rijden.

Tweedehands Audi RS4 Avant occasion

Het laag liggende witte stationwagen heeft een sexy en herkenbaar design dat perfect samen gaat met zijn brute velgen en geblindeerde ramen. De tweedehands Audi RS4 Avant occasion beschikt over dikke sportuitlaten voor een lekker geluid en kijkt de neus van deze occasion andere weggebruikers op een speelse manier aan.

Occasion met heel veel pk

Naast een sportief uiterlijk heeft deze auto ook een lekker interieur. De tweedehands Audi RS4 heeft puike sportstoelen, een sportstuur, dik dashboard en alles is uitgevoerd in een een strakke zwarte kleur. Om het wat leuker te maken pronken er in de occasion een aantal RS4 logo’s om dat sportieve gevoel vast te houden.

Zoals je weet stoppen de mensen van Audi behoorlijk wat trappelende paardjes onder de motorkap van iedere RS uitvoering. Dat heeft deze tweedehands Audi RS4 natuurlijk ook meegekregen. Zo ligt er onder de motorkap een lekkere 8-cilinder motor met maar liefst 461 pk. Deze occasion is een beest op de weg.

Bron: VDM Cars

Flink prijskaartje

Deze occasion is niet goedkoop, dat verwachtte je waarschijnlijk al. Maar de auto is wel behoorlijk wat goedkoper dan de gemiddelde RS6. Je betaalt 49.500 euro voor de tweedehands Audi RS4, al kun je natuurlijk nog onderhandelen. Hij staat te koop bij VDM Cars en meer informatie over de occasion vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Droom occasion: tweedehands Audi RS4 met heel veel pk
Sluiten