Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 10 jan 2019

Droom occasion: knalrode Audi RS3 uit 2011 met heel veel pk’s

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar de dikste occasions. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden.

Audi RS3 Sportback 2.5 T Quattro Pro Line

Voor de liefhebbers van knalrode auto’s hebben we vandaag een droom occasion gevonden. Het is geen iconisch rode Ferrari, maar qua snelheid doet deze jongen daar zeker niet voor onder. Vandaag hebben we een dikke Audi RS3 gevonden die goed opvalt, weinig kilometers op de teller heeft staan en ongelofelijk veel pk’s onder de motorkap heeft liggen.

Een stijlvolle bolide met pikante looks

De Duitse snelheidsduivel zag zijn levenslicht in 2011 en heeft een aantal rondjes in Duitsland gereden totdat hij naar Nederland werd geïmporteerd. De Audi RS3 ziet er imponerend uit met zijn diepe rode lak die zelfs in zijn velgen terug te vinden is. Daarnaast vind je het welbekende Audi RS logo in de grill, heeft de wagen een dubbele uitlaat en een stijlvolle spoiler.

Ook van binnen is de RS3 fantastisch. De Audi beschikt over mooie lederen sportstoelen, een drie-spaaks lederen sportstuur, een navigatiesysteem, Bose geluidsysteem, stoelverwarming en RS sport details. Een mooi interieur met heel veel opties voor je geld.

veel pk’s en weinig kilomteers

Onder de motorkap ligt een puike vijf cilinder met maar liefst 340 pk! De krachtige RS3 zit binnen de vijf seconden op de 100 km/h en heeft een topsnelheid van 250 km/h! Naast zijn krachtige motor heeft de bolide pas 91.327 kilometers op de teller staan wat hem nog aantrekkelijker maakt.

Je rijdt al voor 31.950,- euro rond in deze knalrode Audi RS3. Meer informatie over deze dikke bolide vind je hier!

Meer toffe droom occasions zien? Klik dan hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: knalrode Audi RS3 uit 2011 met heel veel pk’s
Sluiten