Droom occasion: een hele dikke Audi R8 met een V10 en 610 pk!

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oke, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar de dikste occasions. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden.

Audi R8 V10 Plus

Het is weer maandag, het begin van een nieuwe week vol met mooie kansen! Mocht je nog een beetje geld over hebben en toevallig op zoek zijn naar een pijlsnelle sportwagen? Dan hebben we vandaag een hele dikke auto voor je gevonden, een Audi R8 met een vermogen waar je bang van wordt.

Deze bolide ademt snelheid uit

Dit is niet zomaar een ‘sportwagen’ dit is een pareltje! De R8 heeft een killerdesign wat je uitdaagt om het gaspedaal even flink in te drukken. Zijn mysterieuze Mythezwart metallic geeft hem een uitdagende look. Dat in combinatie met de lage suspensie, onderdelen van carbon, dikke 20″ lichtmetalen 10 spakige velgen Y-design, de subtiele spoiler en dubbele sportuitlaat maakt hem helemaal af!

Het interieur is onwijs strak! Het bestaat voornamelijk uit zwart leer en stijlvol carbon. Uiteraard plof je neer in prachtige sportstoelen met strakke details, heb je navigatie voor je neus in het dashboard, kun je schakelen als Max Verstappen door de F1-flippers en draai je jouw favoriete plaatjes uiterst helder door het Bang en Olufsen souns-systeem.

Een V10 met heel veel power

Dat deze jongen pijlsnel is, weten wij zeker! Onder de motorkap ligt een hele brute V10 met maar liefst 610 pk! Deze Audi R8 vreet het asfalt met liefde op! De bolide komt uit 2016 en heeft in die korte tijd pas 19.986 kilometers op de teller staan. Een geweldige bolide waar je waarschijnlijk al eens over gedroomd hebt.

Een dikke portemonnee is vereist

Goedkoop? Dat is deze R8 zeker niet. De bolide kost je een kleine 159.880,- eurootjes, maar dan heb je ook wel een onwijs gave bolide! Mocht je dat kunnen betalen of gewoon nog wat foto’s wil zien, klik dan hier.

Meer toffe droom occasions zien? Klik dan hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: een hele dikke Audi R8 met een V10 en 610 pk!
Sluiten