Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 26 sep 2019

Droom occasion: tweedehands Audi Q7 voor een scherpe prijs

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag hebben we een excentrieke tweedehands Audi Q7 voor je klaarstaan die ook nog eens betaalbaar is.

Tweedehands Audi Q7 uit 2011

Bij een occasion denk je niet snel aan een bak als deze, daarom werpen we de tweedehands Audi Q7 op. Ruimte, stijl, power, betrouwbaarheid; deze auto heeft alles.

Tweedehands Audi Q7 occasion
Bron: VDM Cars

Deze tweedehands Audi Q7 is een verschijning waar je niet zomaar voorbij loopt. De occasion heeft een bijzondere mat grijze kleur, wat hem voor de een stijlvol maakt en voor de ander een tikkie fout. Tel daar de enorme lichtmetalen velgen en de geblindeerde ramen bij op en de occasion is helemaal af. You love it or hate it.

Occasion met comfort en ruimte

Het interieur van de tweedehands Audi Q7 is een stuk minder uitsprekend dan zijn exterieur, maar scoort een ruime voldoende. De Duitse occasion beschikt over comfortabele lederen S-line stoelen, een multifunctioneel stuurwiel, een enorm panoramadak, slim mediasysteem en een S-line pakket voor strakke sportdetails.

Onder de motorkap van de tweedehands Audi Q7 ligt een 3.0 liter V6 met 245 pk. Deze oersterke en betrouwbare motor duwt jou met veel comfort vooruit en zorgt voor een plezierige rijervaring. De occasion knalt binnen de 8 seconden naar de honderd en kan een topsnelheid van 215 kilometer per uur.

Scherpe prijs

De tweedehands Audi Q7 is betaalbaar. De occasion heeft dan ook al redelijk wat kilometers op zijn teller staan, 236408 om precies te zijn. Je betaalt 20.500 euro voor deze Duitse klasbak. De bolide staat te koop bij VDM Cars en meer informatie over de bolide vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: tweedehands Audi Q7 voor een scherpe prijs
Sluiten