Marlon Labrie
Marlon Labrie Wheels 21 mrt 2019

Droom occasion: een puike Audi A7 Sportback voor een mooie prijs

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar de dikste occasions. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden.

Audi A7 Sportback 3.0 TDI Quattro

Een dikke bolide hoeft niet altijd de hoofdprijs te kosten. Zo hebben we ook vandaag een gaaf exemplaar gevonden! Een hele dikke Audi A7 Sportback uit 2010 die financieel zeer aantrekkelijk is.

Audi A7 Sportback

Zakelijk stijlvol met een stoer randje

Mocht je met deze bolide aankomen rijden op de zaak, dan worden je collega’s geheid jaloers. De imposante Audi heeft een zeer mooie zwarte lak, een prachtig gestroomlijnd design, geblindeerde ramen en vier hele dikke lichtmetalen velgen. Om het sportieve randje compleet te maken hebben de mannen van Audi een subtiele spoiler op de A7 gezet! Een bolide met looks waar je ‘u’ tegen zegt.

Een net interieur

Het interieur is vooral erg zakelijk. Je ploft neer op nette zwart lederen stoelen, beschikt over een stijlvol dashboard met lederen en carbon tinten, heeft een uitgebreid mediasysteem en een stijlvol stuur om het af te maken! Een bescheiden, maar zeer mooi interieur.

Er ligt een beest onder de motorkap

Het mooiste van de Audi A7 ligt eigenlijk onder de motorkap! Daar vind je een brute 3.0 liter V6 met ABT power! Hierdoor beschikt deze krachtpatser over 300 pk! De A7 zit binnen 7 seconden op de 100 km/h en trekt uiteindelijk door tot de 250 km/h!

Waarschijnlijk had je deze prijs niet in gedachte

De Audi heeft een fijne prijs, die hij een beetje te danken heeft aan zijn kilometerstand, de auto heeft al 165.179 kilometers op de teller. Natuurlijk niet weinig maar daar doen we niet moeilijk over. Uiteindelijk kost de dikke A7 je maar 24.950 euro! Een exclusieve bolide voor een aantrekkelijke prijs! Meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: een puike Audi A7 Sportback voor een mooie prijs
Sluiten