Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 12 feb 2019

Droom occasion: strakke tweedehands Audi A7 Sportback voor een scherpe prijs

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oke, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar de dikste occasions. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden.

Audi A7 Sportback 3.0

We trapte de week af met een bijna onbetaalbare bolide, een Lamborghini Aventador. Vandaag hebben we een auto gevonden die een stuk beter te betalen is en er ook nog eens goed uitziet. Ben je liefhebber van ‘veel auto voor weinig geld’ dan kun je deze Audi A7 niet links laten liggen.

Strakke looks en dikke performance

Met de looks van dit kleine broertje van de Audi A8 zit het wel goed. De A7 heeft een nette zakelijke uitstraling en heeft een bescheiden grijze kleur waardoor hij niet enorm opvalt. Zijn stijlvolle lijnen, dikke velgen en sportuitlaat maken de Audi nog net wat lekkerder dan dat ‘ie’ al is.

Het interieur hebben de designers van Audi zeker niet overgeslagen. De A7 behoudt zijn zakelijke tintje door de leren invloeden en zit boordevol leuke extra’s. Je ploft neer op dikke leren S-line sportstoelen, beschikt over een heads up display, lederen stuur en een puike automatische schakelpook.

Een comfortabele 300 pk

Onder de motorkap van de nette Audi A7 uit 2012 vind je een 6-cilinder met een ‘bescheiden’ 300 pk! De Duitse bolide zit binnen 6 seconden op de 100 km/h en is voor jouw veiligheid en portemonnee begrenst op 250 km/h.

Prima betaalbaar

Het fijne aan de Audi A7 is toch wel zijn prijs! De klasbak heeft 114.000 kilometers op zijn teller staan wat hem financieel wat aantrekkelijker maakt! Je hebt deze ontzettend dikke bak al voor 33.500,- eurootjes bij jouw voor de deur hebben staan. Meer info, vind je hier.

Meer toffe droom occasions zien? Klik dan hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: strakke tweedehands Audi A7 Sportback voor een scherpe prijs
Sluiten