Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 25 mei 2019

Droom occasion: compacte Audi A1 sportback in perfecte staat

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag een tweedehands Audi A1 met een sportief karakter.

Tweedehands Audi A1 Sportback 30 TFSI S-Line

Op deze zonnige zaterdag hebben we even geen dikke A6, Land Rover Defender of puike Ferrari voor je. Vandaag hebben we een occasion die wat kleiner is van formaat, maar groots in zijn prestaties. Deze compacte Audi A1 is perfect voor in de stad en een beest op de snelweg.

Audi A1 Sportback

Stadse occasion met een sportief randje

Zijn looks verklappen al een beetje wat deze tweedehands in zijn mars heeft, snelheid. Deze A1 heeft een strakker design, puiker kleurtje, dikke vijfspaaks sportvelgen en geblindeerde ramen om de look compleet te maken.

Een interieur met leuke extra’s

Naast de sportieve looks van de occasion is ook het interieur om van te smullen. De compacte Audi A1 beschikt over comfortabele sportstoelen met een leuk design, een lederen stuur, S-line deurpanelen, een goed mediasysteem/navigatie en goed geluid zodat je optimaal kan genieten van je favoriete plaatjes.

Een sportief karakter

Het sportieve karakter van de Audi A1 ligt natuurlijk onder zijn motorkap. Daar ligt namelijk een krachtige 3 cilinder met maar liefst 116 pk. De A1 knalt binnen de 9,5 seconden naar de 100 kilometer per uur en heeft een topsnelheid van 203 kilometer per uur. Als deze tweedehands sportback op snelheid is, is hij niet meer te stoppen.

Een dikke occasion voor een schappelijke prijs

Echt goedkoop is deze Audi A1 helaas niet. De bolide is namelijk van dit jaar en heeft nog geen 2.000 kilometer op de teller. Je betaalt 32.650 euro voor deze ‘gloednieuwe’ Audi A1 Sportback. Interesse? Meer informatie en foto’s vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: compacte Audi A1 sportback in perfecte staat
Sluiten