Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 14 sep 2019

Droom occasion: tweedehands Aston Martin Rapide in perfecte staat

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag een bijzonder gave Aston Martin Rapide uit 2009, een waar pareltje.

Tweedehands Aston Martin Rapide uit 2009

Vandaag hebben we een Britse occasion voor je klaar staan. Ditmaal een puntgave Aston Martin Rapide uit 2009 die altijd door een erkende dealer is onderhouden. De moderne sportieveling is dan alweer tien jaartjes oud, maar dat is zeker niet te zien. Dit is een droom occasion met veel stijl en vermogen.

Tweedehands Aston Marin Rapide occasion
(Bron: Prins Esclusivo)

De tweedehands Aston Martin Rapide heeft een heerlijk aerodynamisch design dat perfect samengaat met zijn tijdloze Quantum Silver lak en de 20 inch lichtmetalen spaakvelgen. Deze vierdeurs supercar mag er wezen.

Snelle occasion met een excentriek interieur

Wanneer je de vier portieren open doet, enter je een sfeervol en rijk uitgerust interieur. Het Chancellor Rode leer zorgt voor de theatersfeer. De sportstoelen, het Bang & Olufsen geluidssysteem, de zwarte tapijten en de Alcantara hemelbekleding de occasion helemaal af. Mocht je op de bijrijdersstoel kruipen, dan kun je jezelf vermaken met het fraai geïntegreerde Rear Seat Entertainment systeem.

Het houdt natuurlijk niet op met alleen zijn looks. Ook onder de motorkap van de occasion ligt enorm veel vreugde verborgen. Daar vind je namelijk een dikke 6.0 liter V12 die jou letterlijk in je stoel drukt. De imponerende motor met 476 pk produceert een diep roffelend geluid en is in staat de magische 300 grens te overschrijden. Deze tweedehands Aston Martin Rapide is in één woord geweldig.


Bron: Prins Esclusivo

Een bijzondere occasion met een behoorlijk prijskaartje

Als je iets met zorg bewaart, behoudt het meestal zijn waarde, zo ook deze bolide. Door vakkundig onderhoud en de tamelijk lage kilometerstand van 65.748 kilometer kost de tweedehands Aston Martin Rapide je 79.500 euro. Een fors bedrag, maar daar krijg je wel een unieke occasion in perfecte staat voor terug. Heb je interesse? De bolide staat te koop bij Prins Esclusivo en meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: tweedehands Aston Martin Rapide in perfecte staat
Sluiten