Wheels 11 apr 2019 Marlon Labrie

Droom occasion: pure Britse klasse, een zeer strakke Aston Martin DBS

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar de dikste occasions. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden.

Aston Martin DBS

Het is wat frisser buiten, maar toch doet het voorjaarszonnetje goed zijn best! Dat lekkere weer wil je natuurlijk met een dikke bak trotseren! Mocht je nog op zoek zijn naar een puike bolide die perfect is voor het zonnige weer? Dan hebben we een vandaag een lekkere Aston Martin DBS voor je gevonden.

Aston Martin DBS

Britse perfectie

Een lust voor het oog, zo kunnen we deze krachtpatser wel noemen. De stijlvolle coupé heeft een heerlijk compact en aerodynamisch design wat perfect matcht met de zwarte lak en carbon tinten. Verder heeft de snelheidsduivel vier grove 20 inch 10-spaaks gepolijste lichtmetalen velgen, kei strakke dubbele uitlaat en een iconische Aston Martin grill.

Interieur om van te smullen

Ondanks zijn compacte formaat bestaat het interieur van de exquise tweezitter uit strakke details. De Aston beschikt over een prachtige zwart lederen aankleding met witte stiksels in combinatie met carbon accenten die het interieur helemaal af maken! Verder zitten er twee dikke DBS sportstoelen met verwarming in, sportstuur, uitgebreid mediasysteem, Bang & Olufsen geluidsysteem en een puik klokje om het af te maken.

Onwijs veel pk’s

Onder de motorkap ligt de ware parel van de Aston Martin uit 2011. Daaronder ligt een onwijs dikke 6 liter V12 motor met maar liefst 517 pk! Een bolide die je tijdens het rijden gegarandeerd de adrenaline door je aderen laat pompen.

Goedkoop? Dat is ‘ie’ helaas niet

Zoals je verwacht ligt de prijs van deze dikke bak niet onder de 15K… Voor deze parel leg je maar liefst 139.500,- ekkies neer! Het kost wat, maar dan heb je wat! Meer foto’s en verdere informatie vind je hier.

Meer toffe droom occasions zien? Klik dan hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: pure Britse klasse, een zeer strakke Aston Martin DBS
Sluiten