Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 29 sep 2019

Droom occasion: tweedehands Alfa Romeo Stelvio met 280 pk

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag hebben we een stijlvolle Alfa Romeo Stelvio uit 2017 met 280 pk voor je klaar staan.

Tweedehands Alfa Romeo Stelvio 2.0T 4WD Q4 Super

Alfa Romeo maakt al sinds jaar en dag mooie auto’s, daar zijn vriend en vijand het over eens. Om te laten zien dat Alfa nog steeds on top of the game is hebben we vandaag een zeer stijlvolle tweedehands Alfa Romeo Stelvio voor je gevonden. Een sexy occasion met veel comfort en luxe.

Tweedehands Alfa Romeo Stelvio occasion
Bron: Witmer & Odijk

De SUV occasion heeft een stijlvol design met strakke lijnen en mooie bollingen die hem een snelle uitstraling geven. De neus is next level en daar nemen wij ons petje voor af. De grill in combinatie met de scherpe koplampen geven de tweedehands Alfa Romeo Stelvio meer body. Gooi er dan nog vier lichtmetalen sportvelgen onder en je bent klaar.

Een SUV-occasion met luxe interieur

De mannen achter Alfa wilde meer dan alleen een dik exterieur, het interieur is misschien nog wel indrukwekkender. De combinatie van zwart leer, echt donkergetint hout en aluminium-accenten geven de occasion een warme en uitnodigende sfeer. Het sportieve stuur met F1 flippers, de prachtig afgewerkte lederen stoelen en het uitgebreide mediasysteem maken de tweedehands Alfa Romeo Stelvio af.

Die F1 flippers zitten natuurlijk niet voor niets aan het stuur, daarmee kun je deze occasion op zijn staart trappen. Uiteindelijk zal de sportieve viercilinder motor met turbo injectie en 280 pk ervoor zorgen dat je binnen de 5.7 seconden naar de 100 kilometer per uur vliegt en een topsnelheid van 230 kilometer per uur kan bereiken.


Bron: Witmer & Odijk

Eerlijke prijs

Helaas, deze occasion tik je niet zomaar even op de kop. Je moet een behoorlijke zak geld neerleggen, maar je krijgt er ook een dikke bak voor terug. Je betaalt 47.950 euro voor deze tweedehands Alfa Romeo Stelvio. Interesse? De Stelvio staat te koop bij Witmer & Odijk en meer informatie over de occasion vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: tweedehands Alfa Romeo Stelvio met 280 pk
Sluiten