Redactie
Redactie Films & Series 10 feb 2016
Leestijd: 1 minuut

Twee toffe series die in 2016 uitkomen

Eind vorig jaar publiceerden we de grote lijst met series die je in 2016 kunt verwachten. De ontwikkelingen in serieland staan echter niet stil, want inmiddels zijn er al weer twee nieuwe shows bijgekomen waar we veel van kunnen verwachten!

The Young Pope

Je weet dat er hoog wordt ingezet op serie als drie tv-grootmachten (HBO, Sky, Canal+) investeren. Jude Law speelt in The Young Pope het karakter van Lenny Belardo, in de volksmond bekend als Paus Pius XIII – de eerste Amerikaanse paus van het Vaticaan. De achtdelige serie brengt de struggles van Belardo op aantrekkelijke en spannende wijze in beeld.

[RELATED_ARTICLE article_id=”255900″]

Containment

Containment is gemaakt door The Vampire Diaries’ Julie Plec en gaat over het uitbreken van een een mysterieuze epidemie in Atlanta. Wie besmet raakt, sterft binnen 48 uur. De uitbraak zet een grootschalige quarantaine in gang, terwijl de ambtenaren in de Verenigde Staten wanhopig zoeken naar een oplossing. Volgens Plec is de timing van Containment puur toeval – het script werd gemaakt voor de uitbraak van het Ebola-virus. De show is dus niet gebaseerd op een donkere fantasie, maar een reële situatie.

[FB_AANJAGER]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Twee toffe series die in 2016 uitkomen
Sluiten